Britiš ervejz ponovo leti za Kairo

Britiš ervejz ponovo od danas leti za Kairo, nakon skoro sedmodnevne obustave letova zbog procene bezbednosti u egipatskoj prestonici.

Izvor: B92

Petak, 26.07.2019.

11:50

Britiš ervejz ponovo leti za Kairo
Foto: Epa, Andy Rain

Nakon detaljne procene bezbednosnih aranžmana letovi se nastavljaju, saopštio je Britiš ervejz, prenosi agencija AP. Britanska avio kompanija istakla je da je bezbednost i sigurnost potrošača i posade uvek prioritet i da nikada ne bi pustila letelice da operišu ukoliko nema sigurnosti.

Britiš ervejz suspendovao je od 20. jula letove za Kairo radi procene bezbednosti u egipatskoj prestonici. I nemačka avio kompanija Lufthanza je, takođe, 20. jula privremeno obustavila letove za Kairo, koje je nastavila 21. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: