Centar Beograda biće paralisan: Protest taksista do "ispunjenja zahteva" VIDEO

Udruženje taksi preduzetnika najavilo je za ponedeljak protest i blokadu saobraćaja ispred Narodne skupštine i Skupštine Beograda.

Izvor: B92, Prva TV

Petak, 31.05.2019.

18:19

Centar Beograda biće paralisan: Protest taksista do
Foto: Prva TV

Protest će početi u 11.00 i trajaće do ispunjenja zahteva ili dok se ne dobiju pisane garancije "da će se Zakon sprovoditi".

Ovo udruženje zahteva od nadležnih organa da preduzmu sve kako bi poboljšali efikasnost Komunalne policije i saobraćajne inspekcije koji, kako navode , "izbegavaju da primenjuju Zakon i preduzmu mere protiv daljeg opstanka divljih prevoznika i putpuno nekvalifikovanih vozača koji pružaju usluge putem aplikacije CarGo".

Više u video-prilogu:
Foto: Prva TV

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: