Splićanin od šefa dobio automobil na poklon: Hvala najboljem gazdi na svetu

Glavni kuvar trogirskog restorana Coccolo, Splićanin Roko Puče, dobio je od svoga šefa Mira Kukanjca automobil na poklon.

Izvor: dalmatinski portal

Petak, 24.05.2019.

09:01

Splićanin od šefa dobio automobil na poklon: Hvala najboljem gazdi na svetu
FOTO: Depositphotos, AllaSerebrina

Poklon ga je toliko iznenadio i obradovao da ga je odmah fotografisao i sliku postavio na Fejsbuk uz komentar: "Ono kad ti gazda pokloni auto, a sezona još nije ni počela".

Roko u ovom restoranu radi godinu dana. Gazda je došao na ideju da mu da novi auto kada njegov auto pokvario, pa je došao na posao autobusom.

"Video me je gazda Miro i rekao da njegov glavni šef ne može tako na posao. Idućeg dana pojavio se s automobilom koji mi je dao na poklon. Ostao sam zaprepašten. Ovakvu nagradu nisam ni u snu očekivao", ispričao je kuvar Roko, a prenosi Dalmatinski portal.

On kaže da je u restoran došao pre godinu dana.

"U dogovoru s gazdom promenio sam inventar i ceo meni, a promet je porastao za 75 posto. Restoran smo podigli na jedan viši nivo i on je to znao da ceni. Od početka mi je dao do znanja da ceni moj rad i trud, rekao mi je kako bude ostalima tako će biti i meni", priča Roko i dodaje da je njegov šef "svetski čovek, rodom iz Hrvatske, koji živi i radi u Holandiji, gde ima fabriku mesa i salate i preko 600 zaposlenih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: