Bivši direktor Spilita iz Vranja za B92: "Nemam nikakve veze sa poslednjim događajima"

Preduzeće Spilit iz Vranja iznenada je nedavno prekinulo rad, iz hala su odnete mašine a oko 300 zaposlenih, bez upozorenja, ostalo je bez posla.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2019.

14:48

Bivši direktor Spilita iz Vranja za B92:
Foto: Prva TV

Povodom pisanja medija o situaciji u Spilitu, redakcija B92 stupila je u kontakt sa bivšim direktorom ovog proizvođača nameštaja iz Vranja Aleksandrom Komarovom.

Komarov je za B92 naglasio da on nema nikakve veze sa nedavnim događajima u ovoj firmi, iz koje je prethodnog vikenda na volšeban način otišlo rukovodstvo, a odnete su i mašine za proizvodnju.

Kako je naveo Komarov, maja 2017. godine, kada je investitor iz Rusije pokrenuo proizvodnju, došao je na čelo firme. Tamo se zadržao do 1. maja 2018. godine. Nakon godinu dana rada, napustio je ovo preduzeće.

"Ja nisam odgovorno lice. Ne radim u ovoj firmi kao direktor od 1. maja 2018. godine i nemam nikakav odnos sa poslednjim događajima u ovoj firmi. Direktor firme Spilit d. o. o. u momentu bankrotstva bio je Ivan Tripković. Vlasnik firme je Andrej Hodaševič", rekao je bivši direktor preduzeća iz Vranja.

Prema poslednjoj objavi u registru privrednih društava kod Agencije za privredne registre 20. maja ostavku na mesto direktora "Spilita" podneo je Ivan Tripković.

B92 je zvao i Ivana Tripkovića, ali je bivši direktor izjavio da nije ovlašćen da govori o tome i uputio nas je kompaniju Holodeks.

Podsećamo, Prva TV je objavila prilog o tome.
Foto: Prva TV

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: