Rulet: Kupili stanove koje investitor nije završio, a sada ih iseljavaju zbog odluke suda VIDEO

Vlasnici 78 stanova i lokala u Spasenovićevoj 11 i Trgovačkoj 40 u Žarkovu su ljuti zbog dugovanja investitora prema izvođaču radova.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2019.

10:56

Rulet: Kupili stanove koje investitor nije završio, a sada ih iseljavaju zbog odluke suda VIDEO

Zbog investitorovog bankrota i izgubljenog sudskog spora mogu da ostanu bez svojih kvadrata, koje su isplatili.

U Trgovačkoj ulici, investitor nije završio zgradu, pa kupci sami sada dovršavaju. Sve platili, sad prete da će njihovim stanovima da isplate izvođača.

"Vlasnici stanova su kupili nekretnine u periodu od 2008. do 2013. Izvođač radova tužio je investitora zbog neizmirenih dugova. Prevareni kupci nisu bili upućeni da oni imaju spor. Investitor je na kraju izgubio pred sudom, a na osnovu presude izvođaču radova treba da se isplati novac, odnosno daju naši stanovi", objašnjava zabrinutu stanari, koji su investitoru do poslednjeg dinara isplatili svoje nazavršene domove.

Šta se sve desilo od 2008. godine kada su kupili nekretnine u izgradnji, zašto zgrada nije završena, ko sada pokušava da im oduzme stanove, za Prvu TV pričaju Stanojka Petrović, Draginja Jovanović i Dono Stojanov.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: