Beograđani, strpljenja, voziće vas Vrabac i to za "dž" VIDEO

Najavljuje se povratak vožnje na struju - tzv. kavaliri već voze Ljubljanom, a u Beograd će ih doneti Vrabac.

Izvor: B92

Sreda, 03.04.2019.

18:51

Beograđani, strpljenja, voziće vas Vrabac i to za
Foto: Screenshot/Prva

Uz potvrdu da će, posle radova na beogradskom Trgu republike, Vasina ulica biti namenjena samo pešacima, stiže i potvrda da ćemo se njom i drugim šetačkim zonama od leta voziti besplatno i to na struju.

Kako? Pomoću Vrapca.

Skida se kontaktna mreža...centar gubi kontakt sa ostatkom prestonice, a iz gradske kuće najavljuju povratak vožnje na struju - tzv. kavaliri već voze Ljubljanom, a u Beograd će ih doneti Vrabac - da ne bude zabune, tako će se zvati sistem prevoza po pešačkim zonama.

Malim autobusom koji zuji, na primer, od kafića na Obilićevom vencu do buduće pešačke zone u Vasinoj, bez karte, tj. besplatno. Jesmo li za tu ideju prevoza?

A koliko će to slatko sirće da košta Beograđane?

„Ova vozila su donacija NIS-a imamo ugovor da svake godine izdvoje 20 miliona dinara mi smo ih zamolili da prebace na vozila... Iz budžeta grada ne ide ni dinar“, rekao je zameni gradonačelnika Goran Vesić.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: