Počela izgradnja kineskog kampa kraj Čačka

Služba za imovinsko-pravne odnose Čačka je u ekspresnom roku završila privremenu eksproprijaciju 22 parcele za izgradnju prvog građevinskog kampa.

Izvor: RINA

Ponedeljak, 25.03.2019.

17:03

Počela izgradnja kineskog kampa kraj Čačka
Foto: Thinkstock

Kamp, koji se već gradi, će biti lociran preko puta kafane Lazić u Pakovraću, rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Todorović je napomenuo da će u tom kampu biti smešteno oko 300 radnika kineskog investitora koji će raditi nastavak koridora 11 od Preljine do Požege.

"Nedaleko od tog mesta na samom ulazu u tunel Laz biće izgrađena asfaltna baza. Što se tiče ostalih kampova oni će biti građeni nakon ovih veliki poduhvata kao što je tunel, a onda i most preko Zapadne Morave. Tada će siguran sam tražiti od nas i drugu lokaciju za kamp koji će biti mnogo manji i biće lociran ili u Vranićima ili u Trbušanima jer će se na toj lokaciji graditi veliki tunel", zaključio je gradonačelnik Todorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: