Vučić u Mojoj sobi: Od 4 do 119 radnika, 2.000 kreveta mesečno FOTO

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je, u okviru posete Raškom okrugu, proizvodni pogon fabrike kreveta i dušeka "Moja soba" u Kraljevu.

Izvor: Tanjug

Petak, 22.02.2019.

10:03

Vučić u Mojoj sobi: Od 4 do 119 radnika, 2.000 kreveta mesečno FOTO
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Predsednik je tokom posete pogonu, razgovarao sa upravom i radnicima fabrike.

Direktor fabrike Branko Petrović rekao je za Tanjug da je ta fabrika 2012. godine imala četiri zaposlena, a danas ih ima 119 i izvozi 95 odsto proizvoda, odnosno oko 2.000 kreveta mesečno.
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Proizvodi se ne izvoze samo u zemlje regiona, već i u zemlje EU - poput Nemačke, Holandije, Belgije...

Fabrika je prošle godine zabeležila rast od 150 odsto, rekao je Petrović.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, koji je sa Petrovićem sačekao predsednika, rekao je da je "Moja soba" primer fabrike koja je ostvarila izuzetan napredak za samo šest godina.
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
"''Moja soba'' je fabrika koju nijedan radnik nikada nije napustio", dodao je Terzić za Tanjug.

Prethodno, predsednik je posetio Vrnjačku banju, gde je obišao Dom zdravlja i obratio se građanim na Promenadi, uz poruku da...

Predviđeno je da Vučić danas poseti i Bogutovačku banju, gde će obići Etno selo "Bogut", a zatim Rašku, gde će u kasarni "Stefan Nemanja" razgovarati sa Srbima sa Kosova i Metohije, a zatim svečano otvoriti fabrike Luš Protect d.o.o.

Iz Raške Vučić odlazi u Tutin, gde je predviđeno da obiđe obnovljene Tehničku školu i Gimnaziju, kao i da se sastane sa lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave.

U Kraljevu, gde stiže iz Tutina, Vučić će prisustvovati potpisivanju Ugovora o određivanju aerodroma „Morava" za civilni i vojni saobraćaj. Za 17 sati predviđeno je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u kraljevačkom SC "Ibar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: