Smenjen izvršni direktor u GSP, "zbog serije incidenata"

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je da je smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

17:12

Smenjen izvršni direktor u GSP,
(Foto: Thinkstock)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da je, zbog incidentnih situacija u autobuskim pogonima GSP-a, danas smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina.

"Zbog incidentnih situacija u autobuskim pogonima GSP-a, koji su se dogodili tokom vikenda i jutros, danas je smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina. Da li će biti još smena, pokazaće istraga", objavio je Vesić na Fejsbuku.

Komatina je u GSP Beograd zaposlen od 2001. godine, a pre sadašnje funkcije radio je kao projekt menadžer, direktor i zamenik direktora SP "Karaburma".

Na čelu GSP "Beograd" se već nekoliko meseci nalazi Radiša Momčilović, koji je zamenio dugogodišnjeg čelnika tog javnog gradskog preduzeća Željka Milkovića Beogradski mediji navode da je u nedelju rano ujutru, oko pet časova, ukraden autobus garažnog broja 872 iz garaže pogona Karaburma u Mirijevskom bulevaru. Danas, samo dan kasnije, u najvećem gradskom prevozniku se dogodio još jedan težak incident, pošto je rano jutros u saobraćajnom pogonu "Novi Beograd", došlo do požara koji je zahvatio najmanje tri autobusa, a niko nije povređen, piše Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: