Nove radionice, treninzi i događaji

U narednom periodu organizuje se veliki broj radionica i treninga uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine i znanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2019.

13:54

Nove radionice, treninzi i događaji
Foto: kasto/Depositphotos

Ako Vam je tematika snova zanimljiva, onda je ovo radionica za vas! U periodu od 18. februara do 18. marta u ulici Profesora Mije Petrovića 4/3, Kraljevo, održaće se radionica "Analiza snova", koja će imati teoretski i praktičan deo u kojem ćete imati priliku da ispričate neki svoj san.

Ako želite da ga zajedno analiziramo možemo da uočimo kakav smisao on ima za Vas. Naravno, sve ovo će biti prožeto radioničarskim vežbicama, raznim koje smo pripremili, a u pauzi imamo kafu, čaj, nešto slatko... Po završetku dobićete skriptu i sertifikat.

Forum Media 20. i 27. februara organizuje radionicu "Unapređenje procesa proizvodnje Value Stream Mapping metodom".

Bilo da se Vaša kompanija bavi proizvodnjom ili pružanjem usluga, VSM metoda će Vam pomoći da jasno predstavite tokove materijala, tokove informacija, tok stvaranja vrednosti koju je korisnik spreman da plati, i na površini sagledate probleme koji narušavaju sklad Vaših procesa. VSM ili Value Stream Mapping je generička metoda za mapiranje toka vrednosti koja bez obzira na vrstu poslovanja same organizacije daje podjednako dobre rezultate unapređenja kako u proizvodnim, tako i u uslužnim kompanijama.

Eliminišite aktivnosti koje ne dodaju vrednost i skratite vreme potrebno za proizvodnju/pružanje usluge sa upotrebom istog ili manjeg nivoa resursa! Definišite trenutno stanje i željeno/buduće stanje i koncipirajte korake unapređenja! Imajte jak alat za sve nivoe hijerarhije, od generalnih direktora, preko tehničkih direktora, direktora operacija, rukovodilaca sektora/odseka/odeljenja, pa sve do poslovođa i samih radnika. Imajte jasan uvid u kompletan tok procesa i bolje razumevanje stvaranja vrednosti za korisnika.

U MNG Centru 21. februara imaćete priliku da prisustvujete treningu "Kontinualno unapređenje procesa po Gemba Kaizenu".

Trening je značajan jer osposobljava poslaznike da unaprede efikasnost proizvodnih i uslužnih procesa u kratkom roku i uz niske troškove, boljim korišćenjem raspoloživih resursa.

Gemba kaizen je deo kaizen pristupa koji se bavi racionalizacijom metoda rada i obuhvata tri pravca dejstva kako bi se racionalizovala proizvodnja - eliminacija rasipanja, održavanje dobre uređenosti na radnim mestima i standardizacija operacija.

Cilj treninga je unapređivanje znanja o kontinualnom unapređivanju procesa. Unapređivanje se vrši kroz prezentaciju znanja i modela, zajednički i individualni rad u okviru radionica i diskusiju sa drugim stručnjacima iz oblasti. Tokom treninga polaznici će savladati metodologiju i konkretne metode i tehnike čijom primenom će biti u stanju da snime, analiziraju i unaprede proizvodne i uslužne procese.
Foto: kasto/Depositphotos
H.art Development Center vas poziva na dvodnevni otvoreni trening koji predstavlja senzaciju u svedskim menadžment i HR krugovima, jer organizacije troše milijarde godišnje pokušavajući da podignu angažovanost svojih ljudi, a da zapravo ne znaju kako to da postignu.

Trening "Optimalna motivacija" odžaće se 21. i 22. februara,a njegov cilj je da zaposleni i kolege imaju nameru da daju sve od sebe, budu visoko učinkoviti, zadrže se u timu, pozitivno govore o kompaniji i budu primer na koji svako može da se ugleda.

Ciljna grupa su menadžeri i pojedinci koji su zainteresovani za učenje veština pokretanja optimalne motivacije, kako bi postigli i održali visoke rezultate i pozitivnu energiju.

Poslovni događaj 18. NetWorking Day – Poslovni susreti održava se 26. februara u Beogradu u Vili Jeleni sa temom - Poreski savetnik, luksuz ili potreba.

Na ovom događaju se već nekoliko godina sastaju privrednici, preduzetnici, menadžeri i svi ostali zainteresovani za razvoj poslovanja i upoznavanje novih ljudi, kreiranje novih šansi u poslu, motivaciju, inspiraciju, razmenu istkustava i znanja.

Ovogodišnji 10. "Prolećni Vivaldi CEO forum 2019" biće posvećen trajnim vrednostima u životu i održaće se od 27. do 29. marta, u Mećavniku u Mokroj gori. CEO forum se organizuje u institucionalnom partnerstvu sa Srpskom asocijacijom menadžera - SAM.

Forum je namenjen svima koji se bave upravljanjem i utiču na stvaranje i primenu sistema vrednosti u zajednici koju vode bilo da se radi o porodici, poslovnoj ili društvenoj organizaciji.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: