Mali i Ndegva o realizaciji zajedničkih projekata u Srbiji

Ministar finansija Siniša Mali i šef kancelarije Svetske banke Stiven Ndegva razgovarali su o realizaciji aktuelnih projekata, kao i o budućoj saradnji.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2019.

16:42

Mali i Ndegva o realizaciji zajedničkih projekata u Srbiji
(Foto: Thinkstock)

Na sastanku je dogovoreno da će u toku godine početi pripreme Novog partnerskog okvira sa Svetskom bankom za period od 2020. do 2024. godine.

Ministar je istakao da je Svetska banka važan partner Srbije, a kao jedan od najvažnijih zajedničkih zadataka je istaknuta reforma Poreske uprave i poreskog sistema u celini.

Mali i Ndegva su razgovarali i o drugim zajedničkim projektima koji će se tek sprovoditi, a koji su vezani za poljoprivredu i rudarstvo.

Sagovornici su se saglasili da je važno da se nastavi sa strukturnim reformama i daljim unapređenjem zakonodavnog okvira, a sve u cilju daljeg rasta i razvoja privrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: