"Pogođena investicija, kvadrat na Zlatiboru 173 EUR"

Opština Čajetina je preuzela imovinu Sportskog centra "Zlatibor” jer ne žele da brojne evrpske ekipe koje dolaze na pripreme gube jedini sportski centar.

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2019.

13:08

Foto: Thinkstock

Prema rečima Milana Stamatovića, predsednika ove opštine, ova lokalna samouprava želi da ulaže u razvoj sportskog turizma.

"Ovo je još jedna investicija koja je potpuno finansirana iz opštinskog budžeta a u korist svih. Ovde nije cilj da opština Čajetina zarađuje, jer smo mi profitabilno preduzeće, nego da stvorimo ambijent našim investitorima i vlasnicima objekata na Zaltiboru da i oni zarade i profitiraju, a mi ćemo već indirektno preko plaćanja boravišne takse i poreza na imovinu", kazao je Stamatović za Glas zapadne Srbije.

Prema njegovim rečima, "Ovo je pogođena investicija jer je 9.200 kvadrata dobijeno za 1,6 miliona evra, a kada se to podeli to je nekih 173 evra po kvadratu".

"Na Zlatiboru po toj ceni ne može da se kupi kvadrat poslovnog prostora a ni stambenog. Ovom kupovinom dobili smo ozbiljnu investiciju koja će doneti zaradu, a i stabilnost u razvoju sportskog i turističkog kompleksa", navodi Stamatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: