Tinejdžeri nerentabilni putnici, "Er Frans" gasi "Joon"

Er Frans je potvrdio planove da će ugasiti brend "Joon" koji nije dobro primljen među putnicima.

Izvor: aviatica.rs

Petak, 11.01.2019.

14:48

Tinejdžeri nerentabilni putnici,
Foto: Thinkstock

Kada je pre oko mesec dana Rojters objavio saznanja iz pouzdanih izvora da u kompaniji Er Frans razmatraju gašenje brenda Joon, iz ove kompanije je ekspresno stigao izričit demanti, da bi sada sasvim neočekivano kompanija ipak potvrdila da će Joon biti ugašen.

Radi se o specijalnom brendu kojim je Er Frans želeo da se približi „milenijalcima“, najmlađim generacijama putnika čije su potrebe i navike sasvim drugačije, tvrdili su tada iz Er Fransa, navodi portal Aviatica.rs.

Oni su verovali da će uvođenjem brenda stvoriti ležernu avio-kompaniju, ali se ispostavilo da su napravili pravu zbrku sa brendovima što je, prema navodima iz najnovijeg saopštenja, samo oslabilo glavni brend i kompaniju Er Frans.

Joon će biti reintegrisan u glavnu kompaniju, tako što će njegove linije i zaposlene preuzeti Er Frans, što će doprineti harmonizaciji usluga koje ova kompanija pruža putnicima. Joon, osim niskotarifnih letova ka evropskim metropolama, obavlja i dugolinijski saobraćaj prema Latinskoj Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: