Haos u GSP: Enormna cena, ko ne nosi drakonske kazne VIDEO

Vozači u GSP-u dobili su nove uniforme koje su im isporučene krajem oktobra, a kada će početi da ih nose, još uvek se ne zna.

Izvor: B92

Nedelja, 11.11.2018.

09:33

Haos u GSP: Enormna cena, ko ne nosi drakonske kazne VIDEO
Foto: Thinkstock

Radno odelo će nositi 2.800 vozača .Javna nabavka je nekoliko puta bila stopirana zbog cipela, koje do sada nisu isporučene.

Predsednik sindikata Sloga, Nebojša Aleksić rekao je da su uniforme enormno plaćene i da je za njih izdvojeno 100 miliona dinara.

"Po kompletu je plaćeno 35.000 dinara, zimske uniforme bez cipela. Uniforme su totalno neadekvatne toj ceni. Izuzetno je loš kvalitet, uglavnom je od veštačkog materijala", rekao je on.

Kako ističe, radnici se žale da su neudobne i da se znoje u njima, a nekima su velike ili male jer su veličine davno poručili, ali je u međuvremenu palo nekoliko tendera.

Aleksić kaže da bi ove zimske uniforme trebale da se nose na proleće.

"Poslodavac je vrlo restriktivan, biće unutrašnja kontrola koja će vršiti monitoring da li se nose, a biće i drakonske kazne ako ne nose", dodao je on.

Na pitanje da li ima neko zadovoljan, on kaže da misli da neme i da se žali i članstvo i radnici.

"Zamislite vi kupujete zimsku uniformu koju treba da nose na proleće", ističe on.

Komplet sadrži dva para debelih pantalona, 3 košulje dugih rukava, zimsku jaknu i kačket, ali za sada cipele nisu dobili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: