Skupština, Palata, Predsedništvo čekaju pasoš, štedeće i 40%

Predsednica Parlamentarnog foruma za energetsku politiku Aleksandra Tomić govorila je o projektu osbosobljavanja javnih objekata za dobijanje energetskog pasoša

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.05.2018.

15:55

Skupština, Palata, Predsedništvo čekaju pasoš, štedeće i 40%
Foto: Thinkstock

To su Skupština Srbije, Palata Srbije i Predsedništvo, a to će dovesti do ušteda od 30 do 40 odsto, navela je Tomićeva na konferenciji "Energetski efikasna Srbija.

Navela je da Parlamentarni forum radi i sa drugim institucijama i nevladinim organizacijama, uključujući i one koje su deo Nacionalnog konventa o EU, u pormovisanju energteske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, kao i na pripremi za poglavlja 15 i 21 koja se odnose na energetiku, kao i poglavlja 27 koje se odnosi na zaštitu životne sredine.

Energetika je, ističe Tomić, oblast u kojoj zemlje treba zajednički i partnerski da rade, te u tom smislu navela sprovođenje dokumenata poput Agende 2030.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: