Istorijski poduhvat: Na auto-put stižu nove mašine VIDEO

Premijer Crne Gore Duško Marković zadovoljan je radovima na gradilištu prioritetne deonice auto-puta Bar-Boljare.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

15:39

Istorijski poduhvat: Na auto-put stižu nove mašine VIDEO
Foto: Thinkstock, ilustracija

Marković je obišao gradilište i zatražio od svih subjekata uključenih u projekat dodatne napore i zalaganje kako bi aktivnosti bile još intenzivnije, a najvažniji crnogorski infrastrukturni projekat završen što pre i na najvišem nivou kvaliteta.

On je istakao da, zahvaljujući uspešnoj ekonomskoj politici Vlade, u budžetu ima dovoljno novca za projekat auto-puta i da niko neće biti zadovoljniji od njega kao predsednika Vlade da sav predviđeni novac bude potrošen jer će to značiti da su svi predviđeni radovi okončani.

On je posetio gradilište auto-puta kako bi se lično uverio u tok radova. Tom prilikom je izrazio zadovoljstvo zbog onoga što je video.

“I danas kao i ranije, imao sam priliku da se uverim u veoma intenzivne radove na ovom crnogorskom istorijskom građevinskom poduhvatu koji realizujemo preko kompanije CRBC i njihovih podizvođača”, rekao je Marković na gradilištu auto-puta kod tunela i mosta u Gornjim Mrkama.

Premijer je dodao da je reč o veoma zahtevnom i složenom građevinskom poduhvatu koji je izložen raznim vrstama rizika i uticaja, da je bilo i stradavanja radnika te da stoga treba preduzimati sve neophodne mere sigurnosti, a da radovi teku nesmetanom dinamikom.

Kako je rekao, zbog toga što se popravljaju vremenski uslovi dopremiće se nove mašin, a na gradilištima će uskoro biti 4.000 radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: