Biznis Garden predstavljen članovima Amcham

Projekat Biznis Garden, jedinstvena moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, predstavljen je članovima Američke privredne komore u Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2018.

15:44

Biznis Garden predstavljen članovima Amcham
Foto: Biznis Garden

Zvanice su imale priliku da se upoznaju sa najnovijim u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“, navodi se u saopštenju.

Prisutnima su se obratili Branislav Savić, prvi potpredsednik AmCham-a i gospodin Gili Dekel, Partner investitor i domaćin događaja, koji je sa ponosom najavio i predstavio sve prednosti koje će Biznis Garden ponuditi svojim zakupcima. Za dobro raspoloženje i prijatnu atmosferu nakon zvaničnog dela programa bio je zadužen bend Vasila Hadžimanova.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove prve moderne poslovne zgrade koja će se nalaziti na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: