Problemi na auto-putu: Pukotine blokiraju dalju gradnju VIDEO

Podizvođač radova na deonici auto puta Bar-Boljare, splitska kompanija Skladgradnja, čeka odobrenje kako bi nastavila radove na tunelu Mateševo.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2018.

12:15

Problemi na auto-putu: Pukotine blokiraju dalju gradnju VIDEO
Foto: Thinkstock

Radovi ć se nastaviti kada odobrenje izda Državna komisija za reviziju tehničke dokumentacije, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Radovi su obustavljeni jer je došlo do pojave pukotina te je time bila ugrožena stabilnost projekta.

“Tokom izvođenja radova u oktobru prošle godine došlo je do pojave pukotina zbog klizanja kosina preduseka. Ovakva situacija, koja se tiče stabilnosti objekata na trasi je zahtevala izmenu Glavnog projekta i njegovo prilagođavanje stvarnim uslovima na terenu, što je prethodno morala i da odobri Državna komisija za reviziju tehničke dokumentacije”, navode u Ministarstvu saobraćaja, prenosi CDM.me.

Nakon pojave pukotina izvođač radova je dva puta dostavljao dokumentaciju na reviziju i oba puta je vraćena na doradu zbog nedostataka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: