Srpski ministar otvara ovogodišnji Juromani

Ministar finansija Dušan Vujović učestvovaće naredne sedmice u Beču na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji Juromani (Euromani).

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

15:27

Srpski ministar otvara ovogodišnji Juromani
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Bankarski forum zemalja Centralne i Istočne Evrope okupiće ministre finansija i guvernere tih zemalja, ali i brojne stručnjake iz ove oblasti.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva finansija, Vujović će se obratiti u uvodnom panelu na kojem će govoriti zajedno sa ministrima finansija Hrvatske, Slovačke, Jermenije, Gruzije i Litvanije.

Pored resornog ministra, na panelima u okviru konferencije govoriće i vršilac dužnosti direktora Uprave za javni dug Branko Drčelić, na temu planova zaduživanja Centralne i Istočne Evrope i finansijskim rizicima u tim zemljama, kaže se u saopštenju.

Srpska delegacija, dodaju, planira i niz sastanaka sa finansijskim investitorima i poslovnim bankama.

Konferencija "Euromani" održaće se u utorak i sredu, 16. i 17. januara u hotelu "Hilton" u Beču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: