Ističe rok: Još samo 1 dan za dostavljanje ponuda

Rok za dostavljanje obavezujućih ponuda za koncesiju za beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" ponuđačima kvalifikovanim za drugu fazu postupka ističe u petak.

Izvor: Beta

Četvrtak, 07.12.2017.

15:19

Ističe rok: Još samo 1 dan za dostavljanje ponuda
Foto: Tanjug, arhiva

Kvalifikovani ponuđači za koncesiono upravljanje beogradskim aerodromom su švajcarsko-francuski konzorcijum Zurich Airport sa kompanijama Eiffage i Meridiam Eastern Europe Investments, indijsko-grčki konzorcijum GMR Infrastructure ltd i Terna, francuska kompanija Vinci Airports, južnokorejsko-tursko-kiparski konzorcijum Incheon international Airport corporation, Yatirimlari ve Islatme, VTB capital infrastructure i kineski konzorcijum HNA i China National Aero-Technology.

Poziv zainteresovanim koncesionarima Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su 10. februara 2017. godine.

Koncesija za finansiranje, razvoj kroz izgradnju i rekonstrukciju, održavanje i upravljanje infrastrukturom aerodroma i obavljanje delatnosti operatera daje se na rok od 25 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: