Posao iz snova: 60.000$ za 6 meseci u raju

Ako volite putovanja i pritom lepo pišete, a marketing imate u malom prstu, obratite pažnju na oglas koje je objavilo poznato meksičko letovalište Cancun.

Izvor: Poslovni dnevnik

Četvrtak, 07.12.2017.

08:59

Posao iz snova: 60.000$ za 6 meseci u raju
Foto: Thinkstock

Cancun.com, naime, traži osobu koja će pritom zaraditi 60 tisuća dolara za šest meseci posla.

Oglasom se traži "originalna i dinamična osoba" koja ne traži radno vreme od 9 do 17 h, već je spremna uklopiti se u "kankunski" način života i tokom šest meseci pisati i pričati priče koje će promovisati regiju.

Uz svakodnevno postavljanje video radova, slika i članaka, od odabrane osobe očekuje se i vođenje društvenih mreža, ali i promovisanje putem lokalnih medija i raznih događaja.

Za vreme ovog posla imaćete priliku da uživate u nesvakidašnjim stvarima, kao što su plivanje s morskim psima, istraživanje džungle, posećivanje starih spomenika, a sve to radićete odsedajući u luksuznim hotelima i rizortima.

Iskustvo na sličnim poslovima nije važno, ne trebate znati španski već samo engleski jezik i jedini je uslov da ste stariji od 18 godina i spremni posvetiti se ovom poslu od marta do avgusta iduće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: