"Svima po 2 para uniformi i čizama - i rezervi"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će se pripadnici Vojske Srbije i teritorijalne odbrane do kraja godine obezbediti po dva kompleta uniformi i čizama.

Izvor: B92

Petak, 01.12.2017.

13:51

Foto: Tanjug/Ðorðe Saviæ

„Imamo dogovor sa vladom da se pre kraja godine po dva kompleta uniformi i dva para čizama za vojsku obezbedi. To nikad nismo imali, sada novca imamo dovoljno“, kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

„Ne 10.000 ili 20.000 čizama nego odjednom što nedostaje i za teritorijalne snage, dakle, 70.000 čizama i za snage u rezervi, svi po dva kompleta uniformi i to je rešeno“, naveo je on.

Prema Vučićevim rečima, Jumko dobro radi, ima mnogo narudžbina, a radi se i sa više privatnika koji rade čizme i ova nabavka značiće mnogo i za njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: