VIASAT World i ALL3MEDIA International potpisali saradnju

Ugovor će doneti preko 50 sati sadržaja za novi Epic Drama kanal kompanije Viasat World,

uključujući i hit seriju „Minijaturista“, britanske kuće BBC

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

13:48

VIASAT World i ALL3MEDIA International potpisali saradnju

Vodeća međunarodna medijska kuća Viasat World juče je objavila vest o potpisivanju ugovora sa nezavisnom kompanijom za televizijsku, filmsku i digitalnu produkciju i distribuciju, all3media international, o kupovini preko 50 sati vrhunskog dramskog sadržaja za svoj novi kanal „Epic Drama“.

Ljubitelji drame imaće pristup najboljoj kolekciji priznatih i zanimljivih serija različitih žanrova, među kojima su misterija, klasična književnost, politika, istorija, rat, kriminal, akciona avantura i fantazija. Novi kanal i video-sadržaj na zahtev počeće da se emituju 14. decembra i ponudiće neke od najtraženijih programa u vlasništvu kompanije all3media.

Karin Heijink, potpredsednica za sadržaj i proizvode u kompaniji Viasat World, izjavila je ovim povodom: „Oduševljeni smo zbog razvijanja partnerstva sa all3media i stvaranja Epic Drame kao ekskluzivnog doma ovih sjajnih dramskih serija. Kao stručni urednici programa, nepokolebljivi smo u svojoj misiji da obezbedimo prava na najkvalitetnije dramske serije kako bismo popunili bogatu ponudu našeg kanala.“

Sa ekskluzivnim pravima za pay TV i određenim pravima za video na zahtev, izdvajamo sledeće naslove iz ponude Epic Drama kanala:

MINIJATURISTA

Kao adaptacija svetskog bestselera spisateljice Džesi Barton, serija „Mnijaturista“ je raskošni istorijski triler u kome glume vrhunski glumci, kao što su Anja Tejlor-Džoj (Split, The Witch), Romola Garai (The Hour, The Crimson Petal And The White, Atonement), Aleks Hasel (Suburbicon, Anonymous), Papa Esiedu (A Midsummer Night’s Dream, Utopia), Hejli Skvajers (I, Daniel Blake; Southcliffe) i Emili Berington (Humans).

U pitanju je priča o kući u kojoj se, ispod zanosne lepote i privilegija, kriju zabranjene strasti i opasne tajne. Godine 1686. osamnaestogodišnja Nela Ortman dolazi na vrata velike kuće u najbogatijoj četvrti Amsterdama. Puna nadanja i snova, stiže iz mirne seoske sredine kako bi započela novi život kao supruga imućnog trgovca Johanesa Branta. Ali umesto Johanesa, nju dočekuje njegova hladna sestra Marin i ona ubrzo shvata da u kući Brantovih ništa nije onako kako izgleda.

BLIZU NEPRIJATELJA

Sa radnjom smeštenom u bombama oštećenom londonskom hotelu, nakon Drugog svetskog rata, serija „Blizu neprijatelja“ prati oficira obaveštajne službe, kapetana Kalama Fergusona. Njegov poslednji vojni zadatak je da osigura da zarobljeni nemački naučnik Diter počne da radi za britansko ratno vazduhoplovstvo na stvaranju mlaznog motora.

SELO

Epska porodična saga smeštena na brdašca prelepog Pik Distrikta u engleskom Derbiširu. Prva sezona prikazuje rane godine Prvog svetskog rata, viđene očima jednog čoveka, starog Berta Midltona. Njegova životna priča i njegov glas su osnova za naraciju i podsticaj da preispitamo stavove o sebi i razloge za njihovo formiranje.

UBISTVA I MISTERIJE GOSPOĐICE FIŠER

Dopadljiva i nezaboravna serija u kojoj glavnu ulogu tumači nagrađivana pozorišna i filmska glumica Esi Dejvis kao uvažena gospođica Frajn Fišer. Dama detektiv luta po uličicama, džez klubovima i božanstvenim vilama dvadesetih godina prošlog veka, boreći se protiv nepravde svojim pištoljem sa drškom obloženom biserima i dovitljivošću oštrom poput bodeža. Ostavljajući za sobom niz obožavalaca, veoma moderna heroina uživa u životu i podizanju prašine, dok usput rešava razne misterije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: