"Turizam može da pomogne, najbrže rastuća grana"

Udruženje za turizam Privredne komore Srbije danas je predstavilo svoje članove na 50. Međunarodnom sajamu turizma u Novom Sadu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.10.2017.

18:49

Foto: Thinkstock

Sekretar Udruženja za turizam Tijana Maljković je izjavila da PKS okuplja sve činioce turističke industrije u našoj zemlji, kao i da imaju dobru saradnju sa grupacijama za nautički turizam, hostele, hotele, ruralni i banjski turizam, manifestacije i pružaoce usluga hrane i pića.

"Činioce turističke industrije predstavljamo na sajmu u Novom Sadu, jer želimo da im pružimo šansu da se promovišu", rekla je ona.

Maljković je kazala da je PKS zajedno sa gradom Beogradom u prethodnih nekoliko meseci izdala brošuru i da to planiraju da urade i sa drugim lokalnm samoupravama.

"Želimo da pomognemo mladim organizatorima događaja, da ih informišemo o procedurama koje oni moraju da prođu, paprilologiji i slično", navela je Maljković.

Rekla je da turizam može da pomogne razvoju lokalnih samouprava pošto je to najbrže rastuća grana privrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: