Vučić i Mali obilaze kule: Sve ide punom parom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

16:41

Vučić i Mali obilaze kule: Sve ide punom parom
Foto: BW

Predsednik Srbije je, prenosi Blic, naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara.

Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane domaće firme, a građevinski radovi na izgradnji temelja za tržni centar počeće u narednih desetak dana.

Do kraja godine se očekuje početak postavljanja temeljne ploče za kulu Beograd, koja će biti visoka 168 metara i koja će predstavljati novi simbol Beograda.

Tržni centar, površine preko 140.000 metara kvadratnih, biće najveći tržni centar u ovom delu Evrope i time će biti obezbeđena ne samo nova radna mesta već i razvoj trgovinske industrije i turizma, navodi se u saopštenju, prenosi taj list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: