Vučić: Šta su mislili? Da peru noge u fontani?

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da ne razume negodovanja zbog nove fontane na Slaviji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2017.

19:45

Vučić: Šta su mislili? Da peru noge u fontani?
Foto: Screenshot/B92

“Ne znam šta bih rekao i odgovorio onima koji se žale da fontani na Slaviji neće moći da se priđe, šta su mislili? Da će moći da peru noge u fontani?”, izjavio je on za RTS.

Podsetio je da je otvaranje fontane večeras u 21h i dodao da nema odgovor ni za one kojima je "kriv "trouglasti jogurt, zato što mrze ceo svet".

Kako je rekao, njima je kriv što je učestvovao "u tri prejake, najubedljivije pobede u savremenoj srpskoj istoriji a neki sa tim ne mogu da se pomire". Kaže da će nastaviti da sluša i njih, ne po pitanju fontane, već oko državnih pitanja.

Vučić je rekao i da je posle konsultacija o novom premijeru i vladi najviše iznenađen stavovima Srpske napredne stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: