Poslednja šansa: 2 stana u BG i 14 "fijata"

U toku je poslednje izvlačenje koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", a glavne nagrade su dva stana u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.03.2017.

18:07

Poslednja šansa: 2 stana u BG i 14
Foto: Tanjug, arhiva

Večeras će srećni dobitnici dobiti i sedam putovanja i čak 14 automobila fijat 500 L.

Ukuno će biti dodeljeno 208 nagrada ukupne vrednosti 54.581.713,47 dinara.

Večeras se dodeljuju 23 nagrade - dva stana u Beogradu, jedan trosoban u naselju "Stepa Stepanović" od 83,20 metara kvadratnih uz koji ide i polisa osiguranja imovine i stan u izgradnji u naselju Beograd na vodi površine 62 m2, zatim 14 automobila fijat 500 L i ukupno sedam putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Nakon direktnog prenosa, putem live stream-a na sajtovima http://uzmiracun.rs/ i http://www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

Ovog petka, sreću donose naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, glumci iz spotova "Uzmi račun i pobedi" Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.

Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće odmah nakon izvlačenja i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu 'Politika' u ponedeljak 3. aprila, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i RTS-a.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u Politici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: