VODAVODA na NSF konferenciji u Londonu

Globalna organizacija NSF, koja propisuje standarde i sertifikuje hranu, piće, vode i druge proizvode održala je godišnju konferenciju u Londonu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.03.2017.

16:15

VODAVODA na NSF konferenciji u Londonu
Foto: Thinkstock

VODAVODA bila je oficijalna voda prestižne konferencije, što predstavlja još jednu veliku potvrdu kvaliteta srpskoj vodi sa izvora u Banji Vrujci.

VODAVODA je prva mineralna voda u Srbiji, koja je dobila NSF serifikat , koji omogućava izvoz vode na američko, ali i na ostala svetska tržišta čime je svrstana u red najprestižnijih svetskih voda, u kojoj se nalaze “Evijan”, “Eden”, “Fiji”, koje takođe poseduju taj značajni pečat kvaliteta.

"VODAVODA, koja je prirodno filtritana kroz slojeve krečnjaka, bez hemijskih procesa predstavlja jednu od najkvalitetnijih voda na svetu I ponosni smo zato što brojni ljudi i van granica počinju da uviđaju izuzetnost proizvoda koji dolazi iz jednog od najlepših okruženja Srbije - sa hiljadu godina starog izvora u Banji Vrujci . Činjenica da su najviši predstavnici globalne organizacije koja propisuje standarde kvaliteta u sferi bezbednosti hrane i pića izabrali VODAVODU, predstavlja još jednu potvrdu njenog kvaliteta’’.

Za dobijanje svetski značajnog pečata kvaliteta, bile su potrebne višegodišnje analize i kontrole okruženja Banje Vrujci, rigorozna pravila procesa proizvodnje, koje su internacionalno prepoznate, u sferi standarda kvaliteta i bezbednosti hrane i pića.

Potvrda izuzetnog kvaliteta omogućila je izvoz na američko, kao i na ostala svetska tržišta. Dve godine nakon što se vratila na tržište VODAVODA, je ostvarila brojne internacionalne uspehe, a poslednji u nizu je izvoz za Singapur. Ovo je treći veliki uspeh VODAVODE u Aziji, nakon Koreje i Honkonga, koji predstavljaju strateški izuzetno značajna izvozna tržišta za VODAVODU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: