Konačno: Sve o seoskom turizmu na jednom mestu

Katalog koji sadrži više od 200 seoskih turističkih domaćinstava iz cele Srbije promovisan je na štandu Turističke organizacije Srbije (TOS) na Sajmu turizma.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 27.02.2017.

19:50

Konačno: Sve o seoskom turizmu na jednom mestu
Foto: Thinkstock

Ta brošura, kako je Tanjugu kazala predstavnik TOS -a Ljiljana Čerović zaokružuje turističku ponudu Srbije, jer su do sada postojale samo brošure o ponudama sela Srbije.

Ona je naglasila da će se katalog seoskih turističkih domaćinstava vrlo brzo biti dostupan i na sajtu TOS-a.

"TOS već dugi niz godina radi na promociji seoskog turizma i sve u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i sa udruženjima. Uvek smo imali brošure i ukazivali na značaj seoskog turizma, ali uvek je nešto nedostajalo, i ovim katalogom koji predstavljamo popunili smo taj nedostatak", rekla je Čerović.

Prema njenim rečima, u katalogu su sve potrebne informacije kako stići do domaćinstv, šta oni nude, imaju li kakav dodatni sadržaj, kao i šta je u njihovoj blizini što se može posetiti.

Čerović je navela da su u katalogu predstavljena seoska domaćinstva iz Vojvodine, kao i Centralne i Istočne Srbije, sa ukupno više od 900 kategorisanih ležaja, a neka od tih domaćinstava su uključena i u akciju odmora u Srbiji kroz vaučere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: