Ludi oglasi na Ibeju: Prodajem Zeland, Britni...

Neki ljudi vole da kupuju stvari koje se nude preko Ibeja, a tu se zaista mogu naći veoma neobične i jedinstvene ponude.

Izvor: B92

Subota, 31.12.2016.

13:29

Ludi oglasi na Ibeju: Prodajem Zeland, Britni...
(Foto: Thinkstock.com)

Suparništvo između Novog Zelanda i Australije dostiglo je vrhunac kada je jedan Australijanac postavio na eBay aukciju "neželjenog" Novog Zelanda. Pre nego je eBay obrisao ovaj oglas, njegova vrednost na aukciji dostigla je 3.000 dolara.

Na aukciji na eBayu u ponudi je bio i Folksvagen Golf koji je nekad bio u vlasnišštvu pape Benedikta XVI, a prodat je za 277.171 dolara.

Na eBayu ste mogli kupiti i kosu Britni Spirs. Britni je 2007. godine imala nervni slom tokom kojeg je u jednom kalifornijskom salonu obrijala glavu. Vlasnik frizerskog salona je kasnije prodavao njenu kosu za milion dolara.

Jedna od najneverovatnijih stvari koje su se prodavale na eBayu je voda Elvisa Prislija.

Plastična čaša s malom količinom vode koju Prisli nije popio tokom nastupa u Severnoj Karolini 1977. godine prodata je 2008. godine za 445 dolara, prenosi Klix.ba.

Gumena patkica koja je opsednuta zlim silama se takođe našla na eBayovoj ponudi, a uprkos "demonskim silama" koje su je obuzele prodata je za 100 dolara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: