Fruvita osvaja Ruse, stigle prve količine

Kompanija Fruvita sklopila je ugovora sa ruskim partnerom Aviation Studio iz Moskve, koji će na police ruskih marketa distributirati Fruvita Premium NFC sokove.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 31.10.2016.

17:23

Fruvita osvaja Ruse, stigle prve količine
Foto: Fruvita

Prve količine Fruvita Premium NFC sokova, stigle su u Rusiju čime je otpočela realizacija saradnje i očekuje se pozicioniranje u većim trgovinskim lancima kao što su „Tvoj dom“, „Azbuka ukusa“ i mnogi drugi.

Planiran izvoz na rusko tržište za prvu godinu poslovanja je 800.000 litara, dok se ukupna ugovorena realizacija u naredne tri godine kreće u vrednosti od oko 5 miliona evra.

Kompanija Fruvita, od trenutka pojavljivanja na tržištu Srbije uspešno posluje u segmentu proizvođača negaziranih pića, a postala je prepoznatljiva po svojim sveže ceđenim sokovima (NFC sokovi).

Podsetimo, prethodno nisu uspeli da se dogovore sa Rusima jer bi u svoje proizvode morali da dodaju konzervans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: