Lidl se zahuktao, gradi novi objekat na 8.000 m²

Nemački trgovinski lanac "Lidl" počeo je danas izgradnju prodajnog objekta u Boru, koji bi, prema planovima izvođača radova, trebalo da bude završen 1. oktobra.

Izvor: Beta

Četvrtak, 31.03.2016.

19:16

Lidl se zahuktao, gradi novi objekat na 8.000 m²
Foto: Getty images

Kako je agenciji Beta rekao inženjer glavnog izvođača radova, građevinske kompanije "Koto" iz Beograda Vladimir Vrtikapa, objekat "Lidla" će se prostirati na parceli od 8.000 kvadratnih metara, dok je veličina prodajnog prostora 2.600 kvadrata.

"Danas su na prostoru nekadašnjeg igrališta preko puta Doma zdravlja, počeli građevinski radovi, nakon čega će uslediti izgradnja samog objekta i uređenje prodajnog prostora. Planirani završetak radova je 1. oktobar, a tehnički prijem mesec dana kasnije", kazao je Vrtikapa.

Prema njegovim rečima, u početnoj fazi će biti angažovano desetak radnika, a taj broj će biti i do deset puta veći kako se radovi budu bližili kraju.

Lanac "Lidl" već ima prodajni objekat u Smederevu, a sem objekta u Boru, sada gradi prodavnice i u Beogradu i Zrenjaninu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: