"Penzioneri branili državu pristankom na rezove"

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je da su penzioneri pristali na smanjenje penzija zbog budućnost mladih u Srbiji.

Izvor: Beta

Subota, 26.03.2016.

16:39

(Foto: Thinkstock.com)

"To bio njihov svestan čin kojim su pomogli zemlji kada je bilo najteže", rekao je Krkobabić, na predizbornom mitingu koalicije "Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje" u Leskovcu.

"Kažu nisu ih pitali da im umanje penzije i plate. Ne znam da li neko u ovoj sali deli drugačije mišljenje. Kada je zemlja u opasnosti, onda se brani. Da li neko treba da te pita da braniš zemlju. Takva pitanja su izlišna", rekao je Krkobaić.

Prema njegovim rečima, penzioneri su tim svojim doprinosom hteli "redovne i sigurne penzije".

"Hteli su da im poštar dolazi i da im donosi penzije, ali hteli su i nešto više od toga – budućnost za svoju zemlju i decu, za svoje unuke, hteli su da im deca ostaju u zemlji i ne odlaze", istakao je Krkobabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: