Promo

20.06.2024.

11:19

Za zaposlene u Lidlu još jedan finansijski podsticaj

Zaposlene u kompaniji Lidl Srbija očekuju dobre vesti na leto.

Izvor: Promo

Za zaposlene u Lidlu još jedan finansijski podsticaj
Promo/Lidl

Podeli:

Naime, jednokratni finansijski podsticaj biće isplaćen na račune svih zaposlenih na operativnim pozicijama u prodaji i logistici zajedno sa avgustovskom zaradom. Kompanija na ovaj način još jednom pokazuje da su konkurentne zarade, finansijski podsticaji i brojni benefiti koje Lidl pruža ključ za uspeh i zadovoljstvo zaposlenih.

Jednokratni podsticaj u visini od 50.000 dinara koji zaposlene očekuje sa avgustovskom platom pružiće partnersku podršku poslodavca nakon leta i godišnjih odmora. Pravo na ovaj podsticaj imaju sve koleginice i kolege na operativnim pozicijama u prodaji i logistici koji su trenutno zaposleni, kao i svi novi članovi velikog Lidl tima koji se u kompaniji zaposle do 31. jula ove godine. Konkurentni uslovi rada i mnogobrojni benefiti koje Lidl nudi imaju za cilj povećanje zadovoljstva zaposlenih, kao i mogućnost da postignu balans između privatne i poslovne sfere života.

Pored gore navedenog, početkom godine, Lidl je svojim zaposlenima u prodaji najavio paket benefita koji obuhvata povećanja osnovne zarade, čak dva puta u ovoj godini, u martu i u septembru, dok  su zaposleni u logistici pored martovskog povećanja zarade dobili i bonus sistem nagrađivanja.

Svi Lidlovi zaposleni imaju i druge jednokratne finansijske isplate tokom godine i uplate sredstava na Lidl kartice u iznosu do čak 50.000 dinara na godišnjem nivou, dok zaposleni u prodaji i logistici od ove godine imaju i finansijski dodatak za godišnji odmor u iznosu od 24.000 rsd, koji je isplaćen u junu. Uzimajući u obzir da je Lidl Srbija kao trgovinski lanac specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u prodaji i logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji, zaposleni Lidla u samo godinu dana zabeležiće značajnu razliku u svojim ukupnim primanjima.

Lidl kao poslodavac je poznat i po konkurentnim uslovima rada: atraktivnim zaradama, plaćenim svakim minutom rada, petodnevnoj radnoj nedelji sa 24 dana godišnjeg odmora i drugim. Takođe, kompanija nudi i široku paletu benefita od kojih su neki: privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve zaposlene, godišnji sistematski pregled, rad od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, a jedan od novijih Lidl benefita je i Program podrške zaposlenima, odnosno besplatna stručna podrška iz oblasti prava, psihologije i finansija. 

Da je kompanija Lidl Srbija među najboljim poslodavcima u regionu, nedavno je potvrđeno i od strane SELECTIO Grupe, vodeće grupe za savetovanje u ljudskim resursima koja sertifikacijom izdvaja najuglednije poslodavce u regionu i koja je kompaniji dodelila četvrtu godinu za redom sertifikat „Employer Partner“. Lidl je opisan kao radno mesto na kojem se zaposleni razvijaju i čine jedan tim, gde za svakog važe ista pravila koja podrazumevaju podršku poslodavca od prvog radnog dana.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 72 prodavnica u 41 gradu širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već četvrtu godinu zaredom.  Dodatno, u nezavisnim istraživanjima, potrošači u Srbiji su Lidl odabrali kao „Izabranu prodavnicu godine“, pečat koji dodeljuje organizacija „Izabran proizvod godine“, dok je na osnovu reprezentativnog uzorka Lidl u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“ proglašen za „Miljenika potrošača“. 

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: