Shoppster oduševljava popustima i do 50% tokom crnog petka

Na Shoppster.rs je najuzbudljiviji, ali i najudobniji Crni petak do sada! I ove godine, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji spremno je dočekala period najveće potrošačke groznice, uz brojne pogodnosti za sve kupce na čelu sa najvećim popustima ikada zabeleženim na ovoj platformi.

Promo

Izvor: B92

Petak, 25.11.2022.

10:00

Shoppster oduševljava popustima i do 50% tokom crnog petka
Foto: Promo

Od čak 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, najsavremeniji domaći „one-stop shop“ će za veliko obaranje cena probrati najpopularnije, najkvalitetnije i najatraktivnije u svim prodajnim kategorijama. Na Shoppsteru, tako, do 27. novembra možete iskoristiti popuste do 50 odsto na najtraženije proizvode u svim kategorijama, a posebno su istaknuti najpopularnije: Bela tehnika, Mali kućni aparati, Moda i Sport, Lepota i Zdravlje.

Najmodernije usluge dostave na našem tržištu doći će do naročitog izražaja, a kupci mogu da očekuju udobnu, jednostavnu i bezbednu šoping euforiju, uprkos činjenici da se Crni petak, kao globalni fenomen, vezuje za haotične scene u tržnim centrima i hipermarketima, koji neretko podsećaju čak i na „ratnu zonu“.

„Shoppster je zato tu da ovu sliku potpuno promeni, i biće nam veliko zadovoljstvo da posmatramo kako se najveća godišnja šoping groznica pretvara u brzo, lako i bezbedno iskustvo kupovine iz udobnosti naših domova. Kupce očekuju popusti do čak 50 odsto u svim kategorijama, gotovo neograničene prilike za ozbiljno velike uštede, a naši partneri iz kurirske službe DExpress su tu da obezbede finalni „pečat“ najsavremenijim uslugama dostave na našem tržištu. Crni Petak je uvek veliki test za sve igrače, i ritejl i eCommerce industriju, ali mogu sa sigurnošću da kažem da smo spremni, kao i da se radujemo i da željno iščekujemo utiske naših kupaca,“ objašnjava CEO kompanije Shoppster Ljiljana Ahmetović.
Foto: Promo
Od najmodernijih Samsung QLED televizora, Xiaomi prečišćivača vazduha, Toshiba laptopovi ili Candy bele tehnike, preko Braun i Remington aparata za ličnu higijenu i Shoppster fitnes programa, sve do najvećih imena iz sveta šminke i kozmetike, hrane za bebe i sve popularnijeg Eterna Kolagena – cene dramatično padaju, a nebrojene prilike za pametan šoping su na samo jedan klik.

U ovom periodu još više dolaze do izražaja pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – iz kompanije poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu da pomoću ovog programa dodatno uštede, detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im treba po nikad povoljnijim cenama.

„Pored kupaca, naravno, sada je takođe važan momenat i za sve male i mikro preduzetnike koji žele da povećaju prodaju i dosegnu višestruko veći broj potencijalnih kupaca. Oni su svi dobrodošli na Shoppsteru, a mi ćemo im, kao i uvek, pored lakog i brzog ulistavanja pružiti svu dodatnu podršku i edukovati kako da pametno „plivaju“ u rastućoj eCommerce industriji,“ dodaje Ahmetović.

Shoppster napominje da je spektar usluga dostave u ovakvim periodima posebno važan, jer se očekuje obaranje svih rekorda u broju porudžbina. Shoppster je zato pored brze isporuke omogućio kupcima mogućnost preuzimanja pošiljki na DExpress paketomatima širom zemlje, što dodatno ubrzava online kupovinu.

Imate još vremena da posetite Shoppster.rs i proverite šta donosi Black Friday akcija i nemojte propustiti različite pogodnosti koje nude ovog novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: