Prijave za vaučere za putovanja za ceo svet - svi dobijaju, gde god da putujete

Popunite registracioni formular sa kontakt podacima, Pridruzite se listi "Putovanja" i biće Vam dodeljeni vaučeri za 2023. godinu, nezavisno od toga čiji pasoš posedujete, Srpski, Bosanski, Crnogorski, Makedonski, Albanski, EU, Američki, Kandski ili drugi pasoš... Vaučeri ce biti vezani za vasu email adresu ili broj telefona.

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2023.

12:30

Prijave za vaučere za putovanja za ceo svet - svi dobijaju, gde god da putujete
Foto: Promo

Vaučer Vam umenjuje cenu hotela / apartmana koji ste planirali da rezervišete za dodatnih 5 do 50% tokom cele 2023. godine.

Vaučer može da se koristi višestruko, na bilo kojoj destinaciji u svetu (Srbija, Crna Gora, BiH, Grčka, Hrvatska, Turska, Evropski gradovi i destinacije, Afrika, Amerika, Bliski istok... bilo koje mesto u svetu na koje ste planirali da putujete), i to koliko god puta budete putovali u 2023.

Ako niste planirali nigde da putujete u 2023., onda ovi vaučeri nisu za Vas, pa znemarite ovaj tekst ili prosledite nekom iz Vašeg okruženja kome umanjenje cene putovanja znači.

Procedura je jednostavna:
  1. popunite registracioni formular sa kontakt podacima
  2. aktivirajte Vaš nalog i
  3. pridruzite se listi "Putovanja"

Kako funkcionišu vaučeri: primer Crne Gore (Sveti Stefan)

Ovde su vaučeri "otključani" i bez registracije, i možete odmah sad da rezervišete smestaj u dole navedena 3 objekta.

Možete i Prvi Maj da provedete na Svetom Stefanu (28. april - 2. maj), ostatak maja, jun, ili bilo koji drugi period tokom leta, i to mnogo jeftinije nego sto inace kosta, jer Vam vaučer umanjuje cenu za gotovo 50%. Kraljicina plaza i Milocer su i ove sezone besplatni i otvoreni za javnost.

Rezervisete odmah, pre nego sto se rasproda, odličan smeštaj već od 10 eur po osobi, i to na premium lokaciji:

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom rezervacije možete rezervisati i putem telefona: +381 62 256 000 / poziv, poruka (ukoliko je zauzat telefon), a za goste iz inostranstva Viber i WhatsApp.

Guesthouse Radjen (150m od plaže Sveti Stefan) - Rezervišite OVDE
  • April-Maj - od 20 eur (10 eur po osobi)
  • Jun - od 30 eur (15 eur po osobi)
  • Jul - od 70 eur (35 eur po osobi)
  • Avgust - od 70 eur (35 eur po osobi)


Apartmani Jovan Sveti Stefan - Rezervišite OVDE

Ovi apartmani imaju privatan BAZEN i idealni su za porodice od 3 do 6 članova.

Apartmani Salus Budva - Rezervišite OVDE

Vrednost vaučera zavisi od destinacije, broja zvezdica hotela, dužine boravka, perioda u godini u kom ste rezervisali putovanje.

Ako putujete porodično nekoliko puta godišnje, ili često putujete poslovno, vrednost vaučera za godinu dana može da prebaci i 1.000 evra.

Da biste preuzeli vaučere za bilo koju destinaciju drugu destinaciju, hotel ili apartman, popunite registracioni formular sa kontakt podacima i Pridruzite se listi "Putovanja".

Rent-a-car

Ukoliko Vam je potreban rent a car, rezervišite uz popust na bilo kojoj destnaciji u svetu na ovom linku: https://sharebico.rs/rent-a-car uz mogucnost besplatnog otkazivanja i povracaja novca, do svega 2 dana pred preuzimanje vozila.

Nakon popunjavanja lokacije i datuma, sačekajte 10tak sekundi dok se učitaju cene, pošto se učitavaju u realnom vremenu iz centrala globalnih rent a car kuća.

Da mirno spavate, preko Sharebico platforme možete da doplatite i osiguranje, koje je značajno jeftinije nego osiguranje koje nude rent a car kuće na licu mesta.

Poziv za turističke agencije, hotele, vlasnike smeštaja, prevoznike...

Ukoliko prestavljate turističku agenciju, hotel, apartmane, terme, prevoznika, avio kompaniju, ili čak turističku organizaciju određenog grada/države, ili ste turistički vodič, ili ste na bilo koji drugi način vezani za turistički sektor, pridružite se ovoj akciji preuzimajući deo putnika koji su zainteresovani za Vašu ponudu. Pridružite se akciji popunjavanjem ovog drugog formulara namenjenog pravnim licima i partnerima OVDE.

Dodatna novcana zarada i pokloni zavisno od Vase struke

Pored vaučera, registracijom preko platforme Boomerang, imate opciju da dodatno zaradite odgovaranjem na ankete koje su vezane za Vašu struku ili interesovanja, neka vrsta part-time posla, gde ste placeni zavisno od Vaseg obrazovanja, iskustva, funkcije ili vrste biznisa kojim se bavite.

Zarade su od nekoliko desetina evra mesečno za one koji sporadično odgovaraju na upitnike, do nekoliko stotina evra za one aktivnije, i čak nekoliko hiljada evra za korisnike koji su na visokim pozicijama u firmama, ili javne ličnosti, za čiju pažnu (odgovor na upitnik), klijenti, domaće i strane firma plaćaju visoke cene.

popunite registracioni formular sa kontakt podacima OVDE

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: