Kragujevac dobija novi stambeno-poslovni prostor – Novi Bubanj

Modernizacija i razvoj grada Kragujevca poslednjih godina dobijaju na rastu i razvoju. U želji za još većom urbanizacijom i kvalitetnim investiranjem u svoj grad, lokalni investitor, kompanija "RP invest 1980", u procesu je izgradnje stambeno – poslovnog kompleksa "Novi Bubanj" koji, ne samo da će predstavljati odličnu priliku za investiranje, već će biti novi simbol grada i centar brojnih dešavanja.

Promo

Izvor: B92

Petak, 01.07.2022.

10:00

Kragujevac dobija novi stambeno-poslovni prostor – Novi Bubanj
Foto: Promo

Smešten u srcu grada, kompleks "Novi Bubanj" biće mesto gde se prepliću tradicionalno i moderno, kreirajući spoj autentične i moderne arhitekture koristeći najkvalitetnije materijale i tehnike gradnje koji su dostupni na ovim prostorima. Celokupan kompleks prostiraće se na 49000 kvadratnih metara, a biće koncipiran kroz šest lamela, 568 stanova, 19 lokala, 240 parking i 366 garažnih mesta.

Nekoliko minuta od zgrade Opštine grada i drugih gradskih institucija, kao i Kliničkog centra Kragujevac, poslovno - stambeni kompleks "Novi Bubanj" nastavlja sa brzom i kvalitetnom gradnjom poštujući sve rokove i ulazi u završnu fazu izgradnje lamela 4,5 i 6 što je prema ocenama stručnjaka iz ove oblasti, pored toga što je najveće i jedno od najbolje organizovanih, najbrži tok izgradnje u ovom region, pa stoga i ne čudi činjenica da je već preko 300 stanova rasprodato.

Kako investitori ističu, proces izgradnje ide po planu, a svi potrebni materijali su unapred obezbeđeni. Za pomenute lamele 4, 5 i 6 u toku je izgradnja sedmog sprata i krova, dok je stolarija uveliko postavljena do šestog sprata, a struja, voda, gas, kanalizacija i malteracija su u pomenutim lamelama sprovedeni do trećeg i četvrtog sprata. Takođe, gletovanje (prva ruka) odrađeno je do trećeg sprata u lamelama 4,5 i 6.
Proces gradnje lamele 4,5,6; Foto: Promo
Lamele 1, 2 i 3, koje su uveliko prošle početnu fazu izgradnje, trenutno se nalaze u delu izrade ploče poda trećeg sprata, dok se ujedno grade garaže i parking mesta. S obzirom na brze tokove gradnje i konstantan monitoring gradilišta od strane izvođača radova investitori očekuju brz napredak u gradnji pomenutih lamela.
Process gradnje lamele 1,2,3; Foto: Promo
Iz "Novog Bubnja" ističu da je izvršeno priključenje objekta na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, a u okviru kompleksa su postavljeni i hidrantni, kao i rasveta. Pored toga, izgrađena je i trafo stanica koja će snabdevati objekte električnom energijom.
Foto: Promo
Na lokalima su izvršeni grubi radovi, pa budući kupci mogu videti uživo poslovne prostore za koje su zainteresovani. Takođe, u toku je izgradnja infrastrukture oko kompleksa – putevi, trotoari, parkinzi I dve nove saobraćajnice koje će se prostirati oko celokupnog kompleksa, a u planu je i izgradnja mosta koji će u novom naselju biti postavljen preko Sušičkog potoka.

Koncept stanova u okviru kompleksa "Novi Bubanj"

Stanovi u ovom kompleksu su savremeno koncipirani, odlikuje ih odlična funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi. Komforan prostor ostavlja dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda stanova. Poslovni prostori se nalaze u prizemlju kompleksa, zadovoljavajući potreba za različite delatnosti.
Foto: Promo
Svaka lamela kompleksa imaće prizemlje i osam spratova. Izvođači radova pažljivo su izabrali najkvalitetnije građevinske materijale i za koje garantuju da će odoleti zubu vremena.
Foto: Promo
Foto: Promo
Konstrukcija kompleksa je armirano-betonska. Sastoji se od punih armirano-betonskih ploča, koje se oslanjaju na armirano-betonske stubove, zidove stepeništa i liftoska jezgra koji nose težinu celog objekta. Zidovi unutar stanova se malterišu mašinskim malterom, gletuju u dve ruke i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijam zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visne od 1,5 m. Fasadni zidovi su od armiranog betona d=25cm i klima blokom d=25cm. Preko spoljnih zidova se postavlja termoizolacija d=10 cm (kamena vuna), a zatim se nanosi silikatno silikonska fasada.
Foto: Promo
Moderni stanovi i poslovne jedinice kompeksa "Novi Bubanj" diktiraju novi trend življenja, luksuznog i komfornog gradskog načina stanovanja u srcu Šumadije.

Napominjemo da je na teritoriji Srbije kompanija "RP invest 1980" učestvovala kao investitor i izvođač radova u izgradnji preko 100.000 kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata, od čega preko 20.000 kvadratnih metara na teritoriji grada Kragujevca. Vođena ovim iskustvima kompanija "RP invest 1980" donosi novi duh modernizma u Kragujevac kroz koncept "Novi Bubanj". Prodaja stanova i lokala poverena je renomiranoj agenciji "Brković GRUPA".

Prodaja stanova i lokala je u toku. Svi zainteresovani mogu se informisati na web sajtu www.novibubanj.com ili putem telefona 034/330-518 i 060/3563659, kao i e-mail adrese: prodaja@novibubanj.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

20 h

Podeli: