Kad banka časti: Iskoristite "Produženu i ekstra slatku ponudu"

Kako vam zvuči da od banke dobijete bonus?

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

10:00

Kad banka časti: Iskoristite
Foto: Promo

Nije loše, priznaćete, naročito ako trenutno planirate da investirate u nešto novo u svom životu, ali vam treba dodatni novac. Možda biste voleli da "ponovite" svoj dom, iskoristite neku povoljnu priliku za putovanje ili već imate kreditnu obavezu i u potrazi ste za dobrim uslovima refinansiranja?

Niste jedini, ali uvek se postavlja pitanje za koju bankarsku ponudu se odlučiti. Znamo da nisu sve baš tako povoljne, ali ovoga puta jedna banka rešila je da počasti svoje klijente. Sve klijente – i postojeće, ali i one nove, budući da mnogi u ovom periodu tragaju za odgovarajućim keš kreditom ili kreditom za refinansiranje obaveza kod drugih banaka. To je i razumljivo, imajući u vidu da su prošla troškarenja na letnjim odmorima, opremanje za novu školsku godinu i drugi sezonski udari na kućni budžet, a jasno je da će se izdašnije trošiti i tokom zimskih praznika, pa teško da ćete moći baš krajem godine da razmišljate o nekim većim investicijama.

Stoga se ovi dani pokazuju kao idealna šansa da ostvarite svoje zacrtane planove, a da pritom još budete i nagrađeni bonusom! Da konačno zamenite prozore, sredite dvorište, odmorite se i rekreirate na nekoj privlačnoj destinaciji ili uložite u nešto što je vašoj porodici zaista važno. Gotovinski krediti pravo su rešenje da se takvi zamisli i realizuju, bez glavobolje.

Takođe, sve traženiji su i već pomenuti krediti za refinansiranje, koji uz dobro planiranje mogu značajno olakšati regulisanje postojećih dugovanja ka drugim bankama u smislu preostalih rata ili možda dozvoljenog minusa. Šta god da je razlog vaših dodatnih mesečnih obaveza, uvek je zgodno naći isplativiju i jednostavniju opciju.

A jednu takvu upravo je spremila Addiko banka. Naime, njihova "Produžena i ekstra slatka ponuda" podrazumeva da klijenti koji uzmu gotovinski ili kredit za refinansiranje obaveza kod drugih banaka dobiju bonus od 2% od iznosa kredita. Da, dobro ste pročitali – u narednom periodu imaćete šansu da realizujete svoje ciljeve povoljnije nego što ste možda očekivali. Ova akcija počinje 23. novembra i traje do 10. decembra, a odnosi se, kako je već navedeno, i one koji su već klijenti ove banke, ali i na one koji se odluče da to uskoro postanu. Uz to, važi za sve kreditne proizvode i kanale i za sve iznose kredita. Dakle, za šta god da se odlučite, možete dobiti dodatni novac. Kako napominju iz ove banke, ponuda se odnosi i za penzionere, pa ni godine više nisu izgovor da ne ostvarite svoje snove.

Valja naglasiti da je reč o banci koja se na domaćem tržištu izdvaja kao banka koja je odavno prepoznala potencijal digitalizacije i time se pozicionirala kao jedan od lidera na tom polju. U prevodu, to znači da osim "tradicionalnog" načina apliciranja – podnošenjem zahteva u ekspozituri - stvar je moguće obaviti na još dva načina: putem web kredita preko sajta banke, gde se proces započinje digitalno i jednim odlaskom u ekspozituri se završava procedura dobijanja kredita, ali i putem Addiko mobilne aplikacije (popularni mKredit), u okviru kog se sve završava digitalno, bez odlaska u samu banku.

Na taj način svako može da, uz pomenuti dodatni novac koji nudi ova akcija, ima praktično banku u svom džepu. Mobilna aplikacija nudi brz i efikasan pristup bankarskim uslugama, a proces je lak za razumevanje, transparentan i praktičan za korišćenje. Stoga ne čudi što su korisnici pomenutu aplikaciju (kao uostalom i usluge kontakt centra) prilično visoko ocenili.

Sem toga, Addiko očigledno dobro razume potrebe svih generacija današnjeg vremena, a one traže banku koja će biti tu za njih onda kada im je potrebna. Tako je apliciranje za keš kredit kod ove banke moguće obaviti i vikendom, za razliku od nekih drugih njenih konkurenata. I ne, to ne znači da će vam vikend propasti u beskrajnim procedurama, kliktanjima, potvrdama... Njihova "Produžena i ekstra slatka ponuda" zaista i ne traži više vremena od onog koji je potreban za uživanje u jednoj takvoj, produženoj i slatkoj kafi. Proces apliciranja je gotov u samo nekoliko koraka. Koristeći jednostavan kalkulator, klijent odmah može dobiti pregled mesečne otplate u odnosu na sumu i broj rata koji sam bira, kao i, naravno, odgovor na kreditni zahtev u najkraćem roku – potpuno besplatno.

Iako im se želje, sasvim očekivano, razlikuju, i mlađima i starijima važno je da apliciranje za kredit bude sigurno, a procedura prođe glatko. Izlazeći u susret različitim zahtevima trenutnih, ali i potencijalnih klijenata, Addiko banka pruža baš to, pa i nešto više. Novčani bonus koji sada možete da ostvarite kroz pomenutu specijalnu ponudu, upravo je jedna od takvih, dodatnih pogodnosti koje prave razliku. Onih koje vam zaista štede i vreme, ali i novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: