Gde investirati do 5.000, 10.000, 20.000 i 50.000+ evra u 2023? Konkretne analize i predlozi

Obezbedili smo Vam direktan pristup biznis planovima perspektivnih domaćih i regionalnih start up-ova, stambenim kompleksima u fazi gradnje, biznis idejama i drugim alternativama za ulaganje i plus ste plaćeni da date Vaše mišljenje.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2022.

20:00

Gde investirati do 5.000, 10.000, 20.000 i 50.000+ evra u 2023? Konkretne analize i predlozi
Foto: Promo

Kontinuirano biste dobijali infomacije, a ako se odlučite da date Vaše mišljenje o konkretnom projektu ili alternativi za ulaganje bićete plaćeni za svaki pojedinačan odgovor.

Odgovor na upitnik traje oko 2-3 minuta.

→ Registrujte se OVDE .

Registrujte se, aktivirajte Vaš profil na platformi Boomerang i pridružite se listi "Investitori".

Nakon toga možete da počnete da dobijate informacije o alternativama za ulaganja, informacije koje često nisu javno dostupne, pogotovo za najatraktivnija ulaganja.

A dodatno ste i plaćeni za Vaše mišljenje. Uplate dobijate na Vaš devizni račun, nebitno da li živite u Srbiji, regionu ili dijaspori, i čiji pasoš posedujete.

Zarade se kreću od nekoliko desetina evra mesečno za nekoga ko samo sporadično, jednom-dvaput nedeljno odgovori na upitnik, nekoliko stotina evra za one aktivnije, pa do preko hiljadu evra za ljude koji vode biznise, ili javne ličnosti, gde klijenti plaćaju mnogo veće iznose da bi došli do takvih ljudi i dobili njihovu pažnju.

Napomena: Radi zaštite klijenata - domaćih i inostranih kompanija koje plaćaju za Vaše mišljenje, za lažno predstavljanje i davanje lažnih informacija radi ostvarivanja većih prihoda biće Vam trajno blokiran pristup platormi, a zarada ostvarena lažnim predstavljanjem će Vam biti uskraćena i refundirana klijentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: