Portonovi – idealan beg u netaknuti kutak Jadrana tokom cele godine

Uprkos neizvesnosti u pogledu turističke sezone zbog globalne pandemije, ovog leta Portonovi je postavio rekorde i visoke standarde za godine koje dolaze. Tokom špica sezone, kapaciteti za iznajmljivanje Portonovog - svih 50 stanova bili su potpuno popunjeni i nastavili su primati goste do kraja septembra sa izuzetno visokom popunjenošću. Otvaranjem rizorta i pružanjem vrhunske usluge sa bogatim i oplemenjujućim lokalnim iskustvom, gostima se nudi novi nivo sofisticiranog života na jadranskoj obali, već poznatoj po toplom gostoprimstvu.

Podeli
Foto: Portonovi
Foto: Portonovi

“I u arhitektonskom i u ugostiteljskom smislu, u ovom delu sveta ne postoji mesto poput Portonovog. Kad smo postavljali planove za početak rada, naša je vizija bila premašiti očekivanja gostiju i obogatiti njihovo iskustvo. Danas je ovo mesto koje živi 365 dana u godini, gde se okupljaju ljudi iz celog svijeta kako bi uživali u životu bogatom avanturama. Siguran sam da su uspjeh ljetnje sezone i veliko interesovanje za Portonovi djelimično postignuti zahvaljujući činjenici da smo postali lokacija na kojoj svaki gost može dobiti sve što želi, bez potrebe za izlaskom iz rizorta. Portonovi nudi sve što bi vam moglo zatrebati, od trgovina i galerija, do teretana i wellness sadržaja. Sve to, propraćeno privatnom plažom s belim peskom, beskrajnim bazenima i mirisnim vrtovima, više je nego dovoljno da Portonovi postane omiljena lokacija za beg, sa koje god tačke sveta naši gosti dolazili”, izjavio je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

Foto: Portonovi
Foto: Portonovi

Upitani o utiscima i po čemu je njihov odmor bio poseban, svi gosti istakli su gostoprimstvo i pažljivo odabranu ponudu. Živimo u vremenu kada smo više nego ikada fokusirani na svoje zdravlje i negu, pa je za lokaciju poput rizorta bio imperativ da vrhunska zdravstvena usluga bolnice Ars Medica i apoteke Maxima budu na pešačkoj udaljenosti svakom gostu.

U Portonovom je čak i kupovina namirnica poseban ugođaj. IDEA Gourmet market spaja različite gastronomske koncepte, kreirajući ponudu koja ne ostavlja ravnodušnim čak ni one sa najistančanijim ukusom. Gosti i posetioci imaju na raspolaganju i najbolju bankarsku uslugu, zahvaljujući modernoj poslovnici Hipotekarne banke.

Foto: Portonovi
Foto: Portonovi

Lepota i wellness ključni su elementi luksuznog života, pa Portonovi Training Studio čeka sve goste koji su ljubitelji fitnesa, u samom srcu rizorta. Ovaj iskusni tim nudi najviše standarde usluge teretane, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge. Nakon treninga, svi požele negu i ulepšavanje u studiju jedne od najboljih frizerki u zemlji - Look by Violeta. Još jedna velika poslastica za vaše telo i dušu je zdrava hrana, poput hladno ceđenih sokova, salata, smutija, sirovih kolača i mnogih drugih delicija - sve to u Marketo baru Portonovi.

Neke aktivnosti i događaji u Portonovom rezervisani su samo za odrasle, pa je međunarodni vrtić s licenciranom metodologijom rada sa decom prava adresa na kojoj mogu uživati ​​naši najmlađi gosti, dok se njihovi stariji članovi porodice bezbrižno provode. Visoko kvalifikovani tim edukatora i saradnika u Montekids Portonovi pružiće najmlađima ugodan boravak i tretirati svako dijete kao jedinstvenu ličnost.

Foto: Portonovi
Foto: Portonovi

Bilo da odaberete Portonovi za svoj dom na obali ili želite odmor u jednom od luksuznih apartmana ili vila, ne postoji želja koja se čak i najzahtijevnijim gostima ne može ispuniti. Putnici iz celog sveta mogu uživati ​​u ovom izvanrednom mestu za opuštanje i beg na Jadranskoj obali, smeštenom između mora i lepo uređenih vrtova. Tokom cele godine, različiti događaji mamiće goste da posete Portonovi i Crnu Goru i uživaju u iskustvu koje se dešava jednom u životu.

Kontaktirajte Portonovi tim kako biste dobili najbolju ponudu za zimski beg na Jadran - stay@portonovi.com ili putem telefona + 382 31 353 600.

strana 1 od 5 idi na stranu