Mesto okupljanja bankara

Ukoliko ste zaposleni u bankarskom ili nekom drugom finansijskom sektoru, a tragate za mestom gde možete videti i čuti više o savremenim IT rešenjima iz oblasti finansija i bankarstva, predstojeća izložba i konferencija Tehnobank je pravo mesto za vas.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2021.

10:10

Mesto okupljanja bankara
Foto: Promo

Technobank je regionalna konferencija koja pune dve decenije predstavlja mesto okupljanja kompanija koje se bave IT rešenjima kada su u pitanju kartično poslovanje i savremeni oblici bankarstva sa jedne strane, i zaposlenih u bankarskom i finansijskom sektoru sa druge strane.

Dvadeseta po redu konferencija će biti održana 22. i 23. septembra 2021. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, dok je otvaranje najavljeno za sredu, 22. septembra u 9:00 časova.

U vreme kada na tržištu postoji raznovrsna ponuda koju plasiraju vodeće svetske, ali i lokalne IT kompanije, zaista je dragoceno kada u našoj zemlji na jednom mestu možete stupiti u direktan kontakt sa predstavnicima ovih kompanija. Kako kažu organizatori, „Svi koji posete Technobank će pored komunikacije sa učesnicima, biti u prilici da prisustvuju predavanjima renomiranih domaćih i internacionalnih kompanija koje će u kratkim slotovima predstaviti svoja rešenja. Uz to nam je veoma drago što će pojedine kompanije svoja rešenja i studije slučaja predstaviti u vidu online predavanja, čime ćemo posetiocima omogućiti da se upoznaju sa aktuelnostima iz ovih oblasti sa drugih svetskih tržišta“.
Foto: Promo
Prvog dana konferenije biće održan panel na temu “Instant plaćanja“, dok će tema narednog panela drugog dana biti “Fiskalizacija u Srbiji“. Pored predstavnika poslovnog sektora, na panelu će biti prisutan i predstavnik Poreske uprave.

Neke od IT kompanija koje će biti prisutne na predstojećoj Technobank konferenciji su: PayTen, ABC Tech Group, SIA, Backbase, Nets CEE, Muehlbauer, Halcom i mnoge druge. „Kompanije koje učestvuju su prepoznale značaj Technobank-a i prate nas dugi niz godina“, dodaju iz kompanije ASIT.

Kompletan spisak učesnika možete pogledati OVDE, a za predstavnike banaka i drugih finansijskih institucija koji žele da prisustvuju na konferenciji, mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na web sajtu konfererencije.

Da bismo organizaciju događaja prilagodili trenutnoj situaciji, primenićemo sve preporučene epidemiološke mere tokom trajanja konferencije. Želimo da se svi naši posetioci osećaju sigurno, a da u isto vreme budu u prilici da komuniciraju uživo posle dugo vremena. Radi lakše komunikacije, obezbedili smo i transparentne (providne) zaštitne maske za sve registrovane učesnike“, najavljuju organizatori.

Raspored predavanja konferencije možete pogledati OVDE.
Foto: Promo
Kompanija ASIT, organizator Technobank-a, takođe organizuje i druge konferencije sa višedecenijskom tradicijom iz oblasti IT sektora, a to su Infotech i Smart eGovernment. „Sve tri konferencije koje organizujemo imaju jasan fokus na unapređenju poslovanja u različitim sektorima, kroz moderna IT rešenja. Ono na šta smo posebno ponosni je što naša država unapređuje svoj IT sektor i upravo na ovaj način značajno doprinosi efikasnijem funkcionisanju državnih institucija poslednjih godina“ kažu organizatori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: