Udžbenici svih izdavača na jednom mestu

Priprema za novu školsku godinu i kupovina udžbenika izazovi su sa kojima se i roditelji i đaci susreću svake godine. Pitate se postoji li način da sve bude obavljeno na vreme i bez žurbe?

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 02.09.2021.

10:00

Udžbenici svih izdavača na jednom mestu
Foto: Promo

Izdavačka kuća Data Status pronašla je jednostavan i brz način da sve što je jednom školarcu potrebno, bio on osnovac ili srednjoškolac, bude lako dostupno bez stresa za roditelje . Koji su to načini da udžbenici svih izdavača budu spremni, a roditelji i đaci zadovoljni i sigurni u pravi odabir, pročitajte u nastavku teksta.

Tri klika do udžbenika

Na sajtu http://www.3klikadoudzbenika.rs i https://www.datastatus.rs/udzbenici možete poručiti udžbenike svih izdavača za sve razrede osnovne i srednje škole, koji su akreditovani i odobreni od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i to samo u tri klika - lako i sigurno!

Udžbenici i školski pribor neophodni za uspešan početak školske godine biće na Vašoj adresi u najkraćem roku i to - potpuno besplatno za porudžbine iznad 3.000 dinara, uz poklon nalepnice i raspored časova. Za porudžbine iznad 6.000 dinara dobijate uvijače za svaki udžbenik. Ima li lakšeg i pogodnijeg načina za kupovinu udžbenika?

Ako više volite ličnu kupovinu...

Možete posetiti knjižaru Data status u ulici Kraljice Marije (poznata i kao Ulica 27. marta) broj 43, u blizini Poštanske štedionice u Beogradu. Tu će Vas sačekati ljubazno osoblje, pomoći pri odabiru odgovarajućih udžbenika za svaki uzrast, svezaka i ostalog školskog pribora. Knjižara će u subotu 4. septembra raditi od osam do 20 sati, a u nedelju 5. septembra od deset do 18 sati kako bi kupovina udžbenika bila laka i jednostavna.

Tim iskusnih poznavalaca udžbenika svih izdavača rado odgovara na sva pitanja i nedoumice, možete pozvati brojeve telefona: 011/30-39-025; 011/30-39-026; 060/3017-854 ili kontaktirati putem e-mail adrese webshop@datastatus.rs.

Plaćanje se može izvršiti prilikom isporuke (pouzećem), uplatnicom, a posebna pogodnost je ta što se udžbenici mogu platiti do šest mesečnih rata ukoliko kupujete onlajn platnim karticama Banka Intesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: