Uštede i bonusi uz efikasno i bezbedno online plaćanje

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 22.10.2020.

10:00

Uštede i bonusi uz efikasno i bezbedno online plaćanje
Foto: Promo

Ekonomska predviđanja za sledeću godinu variraju, ali nezavisno od toga da li su optimistična ili ne, sva prihvataju da će se neke „nove navike“ koje su aktuelne zbog koronavirusa - ustaliti. Tu na prvom mestu ubrajamo način plaćanja, koji je poslednjih nekoliko godina znatno unapređen, pa se danas najveći broj transakcija obavlja beskontaktno. Osim toga, broj onlajn plaćanja karticama je u stalnom porastu, a najnovije MasterIndex Srbija 2020. istraživanje kaže da se 10% ispitanika odlučilo da prvi put isproba onlajn plaćanje baš tokom prvog talasa koronavirusa.

Plaćanje karticom putem interneta može da potraje ako svaki put morate iznova da unosite podatke. Zbog toga je Vip mobile, u saradnji sa Banca Intesa platnim sistemom i kompanijom Mastercard, omogućio svojim korisnicima efikasna i apsolutno bezbedna online plaćanja čuvanjem podataka kartice, bilo da je reč o plaćanju računa, kupovini proizvoda ili prepaid dopunama. Tako nema potrebe da se ponovo unose podaci prilikom sledeće transakcije, jer su „zapamćeni“ i potpuno zaštićeni prema svim Security standardima**. Čuvaju se u tokenizovanom obliku, što znači da se umesto pravih podataka sa kartice čuvaju zamenski brojevi, a važno je i da se šifre kao što su PIN i CVC2 kod nikada ne čuvaju.

Za sve korisnike Mastercard kartica koji isprobaju novu opciju tokom promotivnog perioda Vip je omogućio uštede i dodatne bonuse:

- Svaki Vip pripejd ili Sigurica korisnik koji prilikom dopune sačuva karticu do 30.11.2020, bez obzira na to koliki je iznos dopune, dobija 300 dinara bonus kredita;
- Za svaku kupovinu preko 5.000 dinara putem web shopa do 31.12.2020, a kartica se sačuva, korisnik dobija 3.000 dinara bonusa;
- Svaki korisnik koji obavi plaćanje Vip računa online do 30.11.2020. i sačuva karticu, dobija 300 dinara popusta na sledeći račun.

Svi korisnici drugih platnih kartica, poput Dina, Visa i American Express, mogu iskoristiti opciju čuvanja podataka, samo ne i promotivne pogodnosti.

Novu funkcionalnost moguće je koristiti registracijom na Moj Vip portalu.

*Izvor: Masterindex Srbija istraživanje za 2019. godinu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: