U Sberbanci štedi - gde evro više vredi

Štednja je koncept koji podrazumeva planiranje budućih troškova, ali i našu želju da dane koji dolaze dočekamo sigurniji i spremniji. Takav stav prema štednji znači da na nju ne gledamo kao na odricanje, već kao na zdravu naviku i nameru da svoju potrošnju svedemo na optimalan i racionalan nivo. Važno je da takav model usvojimo kao dobru životnu ili poslovnu naviku, kao i da mnoge stvari, nabavke i kupovine finansiramo upravo na takav način. Održavanje stalne ravnoteže između prihoda koje ostvarujemo i svih planiranih ili neplaniranih troškova i ulaganja koje nam život donosi.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.12.2019.

12:00

U Sberbanci štedi - gde evro više vredi

Ukoliko oročite novac u Sberbanci po specijanim uslovima, štednja će da vam se vraća super kamatom. Oročena štednja u evrima Sberbanke – Štedi gde evro više vredi važi za nova sredstva i to na period oročenja od 6 meseci, za sve iznose. Nominalna kamatna stopa iznosi 1,6%, dok efektivna kamatna stopa iznosi 1,38%.

Akcijska ponuda oročene štednje u evrima po posebnim uslovima ponuda je Sberbanke koja traje do kraja 2019. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto Sberbank Super štednja omogućava da vaša štednja zaista više vredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: