U Sberbanci štedi – gde evro više vredi

Sigurno vam se barem jednom u životu ukazala prilika da po nižoj ceni kupite dobar automobil, uložite u opremanje stana ili da pod povoljnijim uslovima rešite stambeno pitanje ili kupite vikendicu o kojoj ste oduvek maštali. U ovim slučajevima spas je ušteđevina.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 26.11.2019.

12:30

U Sberbanci štedi – gde evro više vredi
Foto: Promo/Sberbanka

Pored toga što ušteđevina omogućava kupovinu željenih stvari bez zaduživanja, olakšava i pokrivanje nepredviđenih izdataka i garantuje izvesnu sigurnost vlasniku novca.

Sberbanka je mislila na sve one koji žele da im se štednja super kamatom vraća i omogućila svim zainteresovanim klijentima da započnu štednju po atraktivnim uslovima. Tradicija duga 178 godina, stabilnost i kredibilitet, čine Sberbanku sigurnim mestom za sva vaša ulaganja. Započitne štednju bez minimalnog iznosa, jer sredstva koja uštedite mogu vam obezbediti i dodatnu zaradu i povećati vaše platežne mogućnosti u budućnosti.

Specijalna ponuda oročene štednje u evrima Sberbanke – Štedi gde evro više vredi važi za nova sredstva i to na period oročenja od 6 meseci, za sve iznose. Nominalna kamatna stopa iznosi 1,6%, dok efektivna kamatna stopa iznosi 1,38%.

Sberbank super štednja traje do kraja 2019. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto Sberbank Super štednja omogućava da vaša štednja zaista više vredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: