Praksa u multinacionalnoj kompaniji: tri razloga da se prijaviš na Inkompass

Kompanija Filip Moris (Philip Morris) treću godinu zaredom organizuje program plaćene stručne prakse Inkompass, namenjene studentima završnih godina osnovnih i master studija.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2019.

10:00

Praksa u multinacionalnoj kompaniji: tri razloga da se prijaviš na Inkompass
Foto: Filip Moris/Miodrag Ignjatoviæ

Prijave su otvorene do 11. decembra za ukupno pet pozicija u Beogradu i u Nišu.

Rad u dinamičnom okruženju i na konkretnim zadacima

Predrag Milinković je polaznik druge generacije Inkompass stručne prakse u Filip Morisu. Za manje od godinu dana rada sa IT timom u kompaniji, dobio je priliku da vodi svoj prvi projekat – implementaciju onlajn trgovine (e-commerce) za tržišta Bosne i Hercegovine i Albanije.

"Završio sam studije iz oblasti IT-a i ranije nisam zamišljao kako izgleda rad u multinacionacionalnoj kompaniji, niti sam programiranje povezivao sa biznisom. Praksu doživljavam kao svoj prvi pravi posao jer je veoma dinamična i mnogo toga sam naučio kroz svakodnevnu komunikaciju i razmenu iskustava sa kolegama na drugim tržištima", kaže Milinković.

Pet otvorenih pozicija u Beogradu i Nišu

Osim u odeljenju IT-ja u Beogradu, u ovogodišnjem Inkompass programu biće otvorene pozicije i u okviru dizajna korisničkog iskustva (consumer journey), kao i prodaje. U Nišu će praksa biti organizovana iz oblasti zaštite na radu i u proizvodnji.

Mogućnost daljeg razvoja karijere u kompaniji Filip Moris

Studenti koji žele da uče i usavršavaju se kroz devetomesečnu praksu u Filip Morisu radiće na realnim i izazovnim poslovnim projektima. Po završetku prakse, najuspešniji studenti mogu dobiti i priliku za daljim razvojem svoje karijere unutar naše kompanije.

"Inkompass je globalni program stručne prakse kojim Filip Moris ohrabruje mlade ljude da svoju karijeru započnu u multinacionalnoj korporaciji. U dobu digitalne ekonomije i disrupcije koja se dešava svakom biznisu, pa i tradicionalnim industrijama kao što je duvanska, naš je zadatak da ove izazove prihvatimo i privučemo nova znanja mladih koji se uz digitalizaciju profesionalno razvijaju", rekla je Milica Jović, direktorka ljudskih resursa za jugoistočnu Evropu u kompaniji Filip Moris.

Filip Moris u Srbiji zapošljava više od 900 ljudi i zahvaljujući odličnim uslovima za rad i profesionalno usavršavanje godinama unazad dobija međunarodno priznanje "Top Employer".

Više informacija o prijavama na Inkompass praksu, koje su otvorene do 11. decembra nalaze se na sajtu www.inkompass.global.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: