Potvrda liderstva devetu godinu zaredom

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, po podacima Agencije za privredne registre i ove godine na prvom mestu po ostvarenim prihodima

Podeli

Prema najnovijim podacima Agencije za privredne registre, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, i ove, kao i prethodnih 8 godina, ponovo je zauzela lidersku poziciju po ostvarenim prihodima.

Svoje poslovanje, kompanija zaokružuje sa 34 ekskluzivna projekta u svim segmentima, dok je čak osam stambenih i komercijalnih projekata trenutno aktivno samo u Beogradu.

Činjenice na osnovu kojih se nižu uspesi kompanije su više nego evidentni - u poslednje tri godine, CBS International je prometovao više od 280.000 kvadratnih metara, dok je tim licenciranih procenitelja uradio više od 6.000 pojedinačnih instrukcija procena vrednosti u regionu.

Neprikosnoveni tržišni lider, CBS International, sa direktnim predstavništvima posluje u četiri zemlje regiona – Srbiji, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, kako bi klijentima pružili dovoljno snažnu podršku, uzevši u obzir neophodnost poznavanja lokalnog tržišta, ali i preciznost investitora u traženju informacija. Samo na domaćem tržištu, CBS International tim broji 85 zaposlenih, a da su stručnost i profesionalizam kompaniji na prvom mestu, govori i podatak da više od 55% zaposlenih ima zvanje licenciranog posrednika.

U drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji, CBS International ušao je sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti.

Filozofija kompanije je jasna – negovati klijente ekspertizom na svakom tržištu pojedinačno, postavljati više standarde u kvalitetu rada, ali i unapređivati zaposlene kroz kontinuirani razvoj i kompanijski duh, čija se vizija ogleda u posvećenosti i sjajnoj atmosferi. Upravo ova misija već devetu godinu zaredom donosi potvrdu efikasnosti, ali i sve jasnije očekivanje da će i u godinama pred nama CBS International ostati lider u čitavom regionu, na polju konsultantskih usluga za nekretnine.

O kompaniji CBS International:

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International je deo Cushman & Wakefield grupacije, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nekretnine, koja broji preko 51.000 zaposlenih u više od 70 zemalja širom sveta. Kao regionalni lider, CBS International je ušao u drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih I maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti. Za više informacija posetite: www.cw-cbs.rs/ www.cushmanwakefield.com.

PR

Bitkoin porastao čak 200% u 2019. godini

Cena bitkoina se oporavila i krajem juna (26. juni) dostigla najviši nivo u 2019. godini od skoro 14.000 dolara. Ukupna tržišna vrednost bitkoina iznosi oko 200 milijardi dolara, što je za oko 67 milion dolara više od ukupne tržišne vrednosti svih ostalih kriptovaluta zajedno.

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju cenom bitkoina na online berzi (takozvani finansijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele da prošire svoje znanje, pripremio je besplatni priručnik "Kako trgovati cenom bitkoina".

PR petak 5.07. 10:00
strana 1 od 4 idi na stranu