Revolucija u dostavi hrane stiže i na Novi Beograd i u Zemun - Wolt širi zonu dostave

Popularna aplikacija Wolt, u rekordnom roku osvaja Beograd i širi se preko reke na Novi Beograd i Zemun.

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 04.07.2019.

10:00

Revolucija u dostavi hrane stiže i na Novi Beograd i u Zemun - Wolt širi zonu dostave

Finski servis za dostavu hrane, prisutan na srpskom tržištu od aprila, širi svoju dostavu preko reke, na veliku sreću Novobeograđana i Zemunaca. Sjajna je vest da Wolt ima besplatnu dostavu tokom određenog perioda, a poklanja korisnicima i promo kod “ŠIRIMOSE5” za 500 dinara popusta na prvu porudžbinu sa dostavom.

Putem odličnog korisničkog iskustva, u kombinaciji sa aplikacijom jednostavnom za korišćenje i nizom dobrih restorana, Woltov revolucionarni servis za dostavu hrane polako osvaja simpatije svih Beograđana. Iako su na srpsko tržište stigli u aprilu, Wolt se može pohvaliti izuzetnim rezultatima i visokom ocenom korisnika – najbolje je ocenjena aplikacija za dostavu hrane na App Store i Google Play prodavnicama u svetu, a prosečna ocena za dostavu iznosi 4.8 od 5.

Čitav proces poručivanja i dostave u potpunosti je transparentan, a hvale se i kako sve probleme na koje korisnik naiđe rešavaju u rekordnom roku:
„Osim što korisnik od samog početka svoje porudžbine jasno vidi u kom je procesu priprema hrane, kao i gde se nalazi dostavljač koji donosi hranu, korisničko zadovoljstvo osiguravamo i najboljom korisničkom podrškom u industriji. Prosečno vreme odgovora na upit korisnika u beogradskoj kancelariji iznosi samo 30 sekundi, a korisnici to i te kako znaju da cene – prosečna ocena koju daju korisničkoj podršci trenutno je 4.8 od mogućih 5. Uz to, korisnici mogu da dele svoje promo kodove i zarade Wolt kredite, a često ih nagrađujemo i raznim promocijama, poput trenutne besplatne dostave“, otkrila nam je Marina Mandić, marketing menadžer Wolta u Srbiji.

S obzirom na to da se šire brže nego što su i sami očekivali, te da sve više restorana i dostavljača ulazi u njihov tim, za očekivati je kako će uskoro Woltova dostava obuhvatiti veći deo Beograda.
"Srećni smo što ćemo i korisnicima na Novom Beogradu i u Zemunu od sada moći da ponudimo kvalitetan ručak na poslu, ili zdravu večeru kod kuće. Širenjem zone dostave, našem portfoliju su se priključile i još neke od najboljih kuhinja Beograda, kao što su : Jerry, Bela Reka, Smokvica, Pivo i Kobaja Garaža, Karavan Express, New Marinero, i mnogi drugi”, rekao je Stefan Živojinović, Restaurant Team Leader.

Njihovi dostavljači već se dva meseca mogu videti kako u plavim majicama i sa velikim torbama nose hranu po širem centru grada, a sada će i Novobeograđane i Zemunce usrećivati Woltovci na biciklima, skuterima i u automobilima. Moramo da priznamo da je Wolt zaista pravo osveženje na srpskoj sceni dostave hrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: