15 godina uspešnog poslovanja kompanije "Rezon Media Grup" u Srbiji

Kompanija "Rezon Media Grup" proslavila je u petak, 28. juna 2019. god., u Hotelu "Crystal", u Beogradu, jubilej - 15 godina uspešnog poslovanja na teritoriji Repubike Srbije. 

Promo

Izvor: B92

Utorak, 02.07.2019.

10:00

15 godina uspešnog poslovanja kompanije
Foto: promo

Kompaniju "Rezon Media Grup" osnovao je 2004. godine švajcarski izdavač "Radika Verlag AG".

Od svog osnivanja, kompanija se uspešno bavi izdavaštvom na teritoriji Srbije, i to u dve sfere poslovanja: kao izdavač stručne periodične i monografske literature, u štampanom i elektronskom obliku (pogledajte više na www.rezonsrbija.rs), kao i u domenu oglašavanja kroz štampana i internet izdanja iz oblasti nekretnina - "Beogradske nekretnine", uz internet portal www.imovina.net koji već godinama zauzima mesto među vodećim oglašivačima nekretnina u Srbiji.
Foto: promo
Kako se ističe, svrha stručnih izdanja kompanije "Rezon Media Grup" jeste da klijentima obezbede rešenja i odgovore na nedoumice koje imaju u vezi sa primenom propisa u praksi, kao i da im pruže sve aktuelne informacije o novinama i promenama u pravnom sistemu R.Srbije vezanom za poslovanje. Cilj je da klijenti kompanije uvek na vreme budu upoznati sa njihovim pravima i obavezama, sa mogućnostima i potencijalnim opasnostima, kako bi mogli pravilno, uspešno i sigurno da posluju i idu u korak sa promenama.

S druge strane, osnovni cilj specijalizovanih oglasnika za nekretnine, jeste da budu važna karika u poslovanju svih profesionalnih posrednika u prometu nekretnina, kako bi svi zajedno doprineli daljem uređenju situacije na tržištu nekretnina, a svojim čitaocima i posetiocima pružili što jednostavniji uvid u ponudu nekretnina relevantnih agencija za nekretnine i investitorskih kompanija.
Foto: promo
Kompanija je već drugu godinu zarednom nosilac Sertifikata Excellent SME koji dodeljuje Privredna komora Srbije, kao i nosilac Sertifikata visokog razreda A bonitetne izvrsnosti u Srbiji, koji dodeljuje Bisnode Southern Market.

U izuzetno prijatnom ambijentu Hotela "Crystal", "Rezon Media Grup" je svečano ugostila svoje brojne stručne saradnike iz nadležnih ministarstava R.Srbije, predstavnike vodećih agencija za nekretnine, investitorskih kuća, bankarskih organizacija, saradnike iz različitih sfera biznisa, kako bi zajedno obeležili petnaest godina stabilnog i uspešnog poslovanja stručnog izdavaštva i specijalizovanih medija za oglašavanje nekretnina.

Tom prilikom, direktorka Mirjana Ristić, održala je pozdravni govor, u kome se zahvalila svima koji su ugradili deo sebe u izuzetan uspeh koji je ova kompanija postigla u prethodnom periodu, sa najavom još boljih rezultata u budućnosti.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: