Bivši trener Čelsija kupio stan u Beogradu

Fudbalski trener sa izuzetnom karijerom i brojnim uspesima na čelu najpoznatijih fudbalskih klubova - Avram Grant, jedan je od mnogih drugih stranih i domaćih poznatih ličnosti i diplomata koje su nedavno kupile stan u Beogradu na jednoj od najpoznatijih lokacija u Ulici kneza Miloša.

Promo

Izvor: B92

Petak, 07.06.2019.

10:00

Bivši trener Čelsija kupio stan u Beogradu
FOTO: Promo

Grant je kratko živeo u Beogradu tokom 2012. godine, kada je trenirao FK Partizan i uspeo da osvoji titulu šampiona Srbije sa "crno-belima".

Inače, tokom svoje bogate karijere je trenirao mnoge klubove u svojoj rodnoj zemlji, kao i klubove u engleskoj Premijer ligi – Čelsi, Portsmut i Vest Hem Junajted. Predvodio je Čelsi u finalu Lige šampiona i Lige Evrope, kao i u finalu Premijer lige.
Foto: Promo
Avram Grant je odlučio da kupi stan u najluksuznijem stambenom kompleksu u srcu diplomatske zone. Kneza Miloša Residence je veoma popularan među diplomatama i vodećim stranim i domaćim poslovnim ljudima jer nudi savršeno okruženje za najudobniji način života koji se može poželeti u centru grada. Dobra lokacija i kvalitet gradnje garantuju isplativost.

Avram Grant je izabrao jedan od najekskluzivnijih stanova među 226 luksuznih jedinica koje će biti izgrađene na lokaciji bivše Ambasade SAD.
Foto: Promo
Kako saznajemo, projekat će se sastojati od šest stambenih celina sa zasebnim ulazima, non-stop recepcijom, obezbeđenjem i hodnicima obloženih mermerom.

Stanari ovog ekskluzivnog kompleksa će uživati u originalno projektovanom atrijumu sa diskretnim kafeima i restoranima, promenadom, uređenim vrtovima, komercijalnom zonom i velikim unutrašnjim bazenom sa kompletnim fitnes i spa sadržajem na površini od preko 2.000m2. Stanari će takođe imati direktan pristup privatnoj podzemnoj garaži. Uz planiranu rekonstrukciju Ulice kneza Miloša, ovo će biti najpoželjnije mesto za život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

18 h

Podeli: